Brezkontaktni infrardeči termometer, Berrcom JXB-178 (1 brezstični termometer)

Brezkontaktni termometer JXB-178 je bil razvit z uporabo najnovejše infrardeče tehnologije. Omogoča merjenje telesne temperature na razdalji približno 3 cm ~ 5 cm od čela. Brezstični termometer je medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 termometer
47,58€

Brezkontaktni infrardeči termometer JXB-178 je bil razvit z uporabo najnovejše infrardeče tehnologije. Omogoča brezstično merjenje telesne temperature na razdalji približno 3 cm ~ 5 cm od čela. JXB-178 se lahko uporablja tudi za merjenje temperature otroške steklenice ali kopeli (merjenje v načinu za merjenje površin) ali sobne temperature (merjenje v sobnem načinu). Meritev je opravljena v 1 sekundi.

Brezstilčni termometer ima zvočni alarm za povečano telesno temperaturo. Tribarvni zadnji LCD digitalni zaslon za barvno označevanje pri merjenju v načinu za merjenje telesne temperature. Samodejni izklop (po 30 sekundah) za varčevanje z energijo. Pomnilnik ima spomin za 32 meritev.

Dolga življenjska doba (100.000 meritev). Garancija 12 mesecev. Priložene baterije.

Uporaba brezkontaktnega termometra Berrcom:

Termometer namestite na sredino čela, vendar naj bo od kože oddaljen največ 5 cm. Pritisnite na gumb za merjenje in temperatura se takoj izpiše na zaslonu.

Shranjevanje:
Napravo vedno hranite na čistem in suhem mestu

Proizvajalec: Guangzhou Berrcom Medical Device Co.,Ltd  No.38 Huanzhen Xi Road, Dagang Toen, Nansha, 511470  Guangzhou, Guangdong, Kitajska 
Dobavitelj: 
 SALVUS MED d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, info@salvushealth.com

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna, ki pa ne velja za nakup zdravil.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024