Hipp 3 Combiotic Junior, nadaljevalno mleko (500 g)

Pomembno obvestilo: materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.
Več...
Pakiranje 500 g
12,13€

Živilo za posebne skupine

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Dostop do farmacevta >>

Hipp 3 Combiotic Junior nadaljevalno mleko od 1. leta dalje.

  • Naravne mlečno kislinske kulture, originalno izolirane iz materinega mleka.
  • Pomembne prehranske vlaknine (GOS - galakto oligosaharidi - pridobljeni iz laktoze).
  • Vitamin C: ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin D: prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Navodila za pripravo
Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate navodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje.

Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka takoj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni temperaturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mikrovalovni pečici (zaradi nevarnosti opeklin).

Število obrokov in doziranje:
Priporočamo 2 mlečna obroka mleka HiPP 3 COMBIOTIC Junior na dan. Omenjena količina mleka in število porcij mleka na dan je le priporočilo. Ni potrebno, da vaš otrok popolnoma izprazni skodelico. Za pripravo obrokov uporabljajte le priloženo merico!

količina pripravljenega obroka (ml) doziranje na obrok

obrokov na dan
prekuhana voda (ml) število meric
150 135 3 2

Pomembne informacije
HiPP 3 Combiotic Junior smo razvili za otroke starejše od 1. leta, ki naj bi ga pili iz skodelice. Prosimo zagotavljejte redno zobno higieno vašega otroka od prvega zobka dalje - še posebno pred spanjem. Prosimo skrbite za uravnoteženo otrokovo prehrano in zdrav življenjski slog.

Uporaba:
HiPP 3 Combiotic Junior je primeren za otroke od 1. leta dalje kot mlečni napitek za zajtrk, z žiti, kot večerni obrok ali preprosto za vmesni obrok. HiPP 3 COMBIOTIC Junior lahko ponudite otroku po uporabi kateregakoli nadaljevalnega mleka.

Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju – prosimo pred uporabo se prepričajte, da je pakiranje nepoškodovano. Hranite pri sobni temperaturi (max. 25 °C), v suhem prostoru.

Vsebnost:
Podatke o vsebnosti najdete tukaj.

Sestavine:
Posneto mleko, laktoza, rastlinska olja (palmino olje•, repično olje, sončnično olje), prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi iz laktoze), kalijev citrat, kalcijeve soli ortofosforne kisline, kalcijeve soli citronske kisline, magnezijev sulfat, ribje olje, vitamin C, cinkov sulfat, železov sulfat, stibilizator: mlečna kislina, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (Limosilactobacillus fermentum hereditum ®1), vitamin B2, vitamin A, kalijev jodat, folna kislina, D-biotin, vitamin D, vitamin B12.

1 Lactobacillus fermentum CECT5716 brez gensko spremenjenih sestavin
•palmino olje iz trajnostnega kmetijstva, cirtificirano pri neodvisnem kontrolnem organu brez glutena

Značilnosti izdelka
Tudi po prvem rojstnem dnevu imajo otroci še vedno specifične prehranske potrebe, kajti gredo skozi obdobje intenzivne rasti. Da bi se vaš otrok lahko prav razvijal, sta hranili, kot je kalcij in vitamin D v njegovi prehrani še posebej pomembni. Sestava mleka HiPP 3 JUNIOR Combiotic odraža dejstvo, da malček potrebuje 3-krat več kalcija in 7-krat več vitamina D kot odrasla oseba.1

1Večje potrebe malčkov po hranilih v primerjavi z odraslimi na kg telesne teže
(EFSA 2013; moški 80 kg, otrok 12 kg).

Proizvajalec/Poreklo: Milchwirtschaftliche Industrie Gesellschaft Herford GmbH & Co. KG, Westring 152, 32051 Herford/Nemčija
Distributer: Atlantic trade, Kolinska 1, 1000 Ljubljana.

AL2097-02

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...