akcija

Nupo Slim Boost+ Calorie Fighter, vrečke (15 vrečk)

Kaj je nupo dieta? Indeks telesne mase (ITM): Izračun ITM + stopnje debelosti. Kako poskrbeti za svojo postavo tudi v poletju? Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.
Slim Boost + Medical Device Calorie Fighter je klinično dokazan medicinski pripomoček razreda IIB, ki se uporablja pri zmanjševanju in preprečevanju prekomerne telesne teže in debelosti.
Več...
Pakiranje 15 vrečk
Redna cena 17,59€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 14,07 €
14,07€

Nupo Slim Boost+ Calorie Fighter glavne lastnosti:

 • Skupni vnos kalorij zmanjša za približno 800 kcal na dan.
 • Absorpcijo maščob zmanjša za do 42 %.
 • Absorpcijo sladkorja zmanjša za do 46 %.
 • Poveča občutek sitosti, zmanjšuje pretirano željo po hrani in preprečuje prenajedanje.

Namen medicinskega pripomočka Calorie Fighter se doseže s :

 • povečanjem občutka sitosti/zmanjšanjem apetita za preprečevanje prenajedanja in želje po hrani,
 • zmanjšanjem vnosa maščob iz prehrane in
 • zmanjšanjem količine ogljikovih hidratov za absorpcijo.

Posledično se zmanjša vnos kalorij, kar pripomore k vzpostavitvi zdravega energijskega ravnovesja in pomaga uravnavati telesno težo. Delovanje Calorie Fighter temelji na dveh glavnih sestavinah: glukomananu in hitozanu. Glukomanan ob zaužitju z vodo nabrekne in se razširi v želodcu, kjer deluje kot sredstvo za povečanje prostornine, posledično povečuje občutek sitosti in zmanjšuje apetit ter tako preprečuje prenajedanje in željo po hrani. Hitozan pa ima visoko sposobnost vezave lipidov, kar pomaga zmanjšati vnos maščob s hrano. Torej, izdelek Calorie Fighter pripomore k zmanjševanju vnosa kalorij, ponovni vzpostavitvi zdravega energijskega ravnovesja in uravnavanju telesne teže.

4 vrhunski in klinično dokazani učinki za izgubo teže v enem izdelku. Slim Boost + Medical Device Calorie Fighter zmanjša dnevni vnos kalorij za približno 800 kcal tako, da zmanjša absorpcijo maščob za do 42 % in absorpcijo sladkorja za do 46 %. Poleg tega Slim Boost + Medical Device Calorie Fighter zmanjšuje apetit ter tako preprečuje prenajedanje in zmanjšuje željo po hrani. Revolucionarna in patentirana sestavina KiOnutrime-CsG temelji na hitozanu in glukomananu – aktivnima sestavinama rastlinskega izvora, zato je Slim Boost + Medical Device Calorie Fighter primeren za vegetarijance in vegane.

Slim Boost + Medical Device Calorie Fighter je prašek z nežnim okusom maline, ki je zapakiran v priročnih podolgovatih vrečkah. Vsebino vrečke preprosto zmešajte z velikim kozarcem vode in zaužijte takoj – največ 15 minut pred glavnim obrokom.

Pred uporabo natančno preberite priložena navodila za uporabo (klik).

Vabimo vas tudi k branju Nupo brošure (klik), kjer najdete podrobne predstavitve izdelkov in prav tako ideje za obroke.

Uporaba:
Slim Boost+ Medical Device Calorie Fighter je namenjen za peroralno uporabo. Vrečke so namenjene samo enkratni uporabi. Izdelek Calorie Fighter je namenjen odraslim z debelostjo (ITM ≥ 30) ali s prekomerno telesno težo (ITM ≥ 25).

Priporočen dnevni vnos:

 • 1 vrečka trikrat na dan, • Zaužite 15 minut pred vsakim obrokom z enim ali dvema velikima kozarcema vode. Vsebino iz vrečke stresite v večjo količino vode (vsaj 200 ml) in dobro premešajte ter takoj popijte. Primerno za dolgotrajno uporabo

Pomembno: Popijte takoj, ko se prašek raztopi, preden se raztopina zgosti. Calorie Fighter je primeren za dolgotrajno uporabo. Priporočljivo ga je uporabljati do 12 tednov, odvisno od potreb uporabnika.

Sestavine:
Glukomanan (1 g), KiOnutrime-CsG® (0,5 g), maltodekstrin, koloidni silicijev dioksid, aroma, sukraloza.

Podatki o alergenih: Brez alergenov. Lahko vsebuje sledi: nič. 

Neto količina: 35,51 g (15 vrečk)

Opozorila:
Ker lahko Calorie Fighter nabrekne, praška ne smete zaužiti samega. Vsebino vrečke morate stresti v večjo količino vode (vsaj 200-250 ml). Ker lahko visoka sposobnost vezave maščob v Calorie Fighter vpliva na absorpcijo učinkovin lipidne narave iz zdravil (npr. hormonov v kontracepcijskih tabletah ali v pripravkih, ki se uporabljajo pri zdravljenju težav v menopavzi, in vitaminskih izdelkov), je priporočljivo, da ta zdravila zaužijete eno uro pred ali štiri ure po zaužitju Calorie Fighter. O sočasnem zdravljenju z več zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Priporočamo jemanje multivitaminskega izdelka, da bi si zagotovili priporočeni dnevni vnos vitaminov A, D, E in K, ki so topni v maščobah. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Jemanje izdelka Calorie Fighter v odmerkih, ki so večji od priporočenega, ne izboljša učinka izdelka, temveč lahko povzroči stranske učinke. Ker lahko sestavine izdelka Calorie Fighter vplivajo na raven glukoze in holesterola v krvi, osebe s sladkorno boleznijo ali hiperholesterolemijo lahko izdelek uporabljajo le po posvetu z zdravnikom. Calorie Fighter lahko vsebuje sulfite in vanilin. Osebe, ki so občutljive ali alergične na te snovi, morajo izdelek Calorie Fighter uporabljati previdno, saj lahko povzroči alergijske reakcije. Izdelka Calorie Fighter ne smete vdihavati. Vdihavanje praška lahko povzroči alergijsko reakcijo ali težave z dihali.

Primerno le za odrasle. Hranite zunaj dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni primerno za osebe s težavami pri požiranju

Kontraindikacije:
Ne jemljite, če veste, da ste alergični ali preobčutljivi na eno od spojin v formulaciji ali občutljivi na rastlinske izdelke. Ni primerno za osebe s težavami pri požiranju. Ni primerno za osebe z vnetnimi boleznimi prebavil (kot so refluksna bolezen, gastritis, ventrikularni ali duodenalni ulkus, Crohnova bolezen, ulcerozni kolitis, divertikulitis), z znaki črevesne zapore (potencialni ali obstoječ mehanski ali paralitični ileus), želodčnim obvodom, gastroparezo pri diabetikih z nevropatijo, črevesnimi polipi in hudimi prebavnimi motnjami. Ni primerno za osebe z anamnezo zaprtja. Ni primerno za osebe s prenizko telesno težo (indeks telesne mase – ITM < 18,5). Ni primerno za dojenčke, malčke in otroke. Mladostniki lahko izdelek Calorie Fighter uporabljajo le po posvetu z zdravnikom. V primeru kakršnih koli dvomov se posvetujte z zdravnikom.

Nosečnost in dojenje: 
Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem, da ne bi ogrozili oskrbe zarodka ali dojenčka s pomembnimi hranilnimi snovmi.

Slim BoostMedical Device Calorie Fighter je medicinski pripomoček certificiran skladno z direktivo 93/42/EEC. Pred uporabo natančno preberite priloženo zloženko. Podrobne informacije o uporabi, načinu delovanja, navodilih za uporabo, previdnostnih ukrepih itd. (glejte informacije na zloženki).

Proizvajalec: KITOZYME Parc Industriel des Hauts-Sarts, Zone 2 Rue de Milmort, 680 BE-4040 Herstal – Belgija Distributer: NUPO ApS Midtager 29, 1.th. DK-2605 Brøndby Danska
Distributer v Sloveniji: Hestia d.o.o., Ljubljana, Slovenija.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.