21. 8. 2020

Darphin, Noreva, Bioeffect, RoC, Coola, BioKap in Pure Altitude kozmetične znamke so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Darphin, Noreva, Bioeffect, RoC, Coola, BioKap in Pure Altitude kozmetične znamke so vam na voljo 20% ugodneje. - Slika 1

Darphin, Noreva, Bioeffect, RoC, Coola, BioKap in Pure Altitude kozmetične znamke so vam na voljo 20% ugodneje.

Darphin:
Leta 1958 je Pierre Darphin odprl svoj prvi elitni lepotni inštitut v Parizu. S svojo edinstveno luksuzno formulo, ki temelji na aromatičnih rastlinah in individualno načrtovani negi, ter s svojim lastnim prepričanjem, da je zadovoljstvo stranke najpomembnejše, je naredil pravo revolucijo v profesionalni negi kože.

Noreva:
Napredna dermo-kozmetika in strokovno znanje, visokokakovostna, učinkovita in varna nega kože. Vsi Noreva izdelki spoštujejo strogo etično kodo in zagotavljajo učinkovitost in neškodljivost.

Bioeffect:
Bioeffect je inovativna premium blagovna znamka izdelkov za nego kože proti staranju, ki so jo zasnovali islandski znanstveniki po desetletju biotehnoloških raziskav.Temelji na rastneem aktivatorju EGF, katerega naloga je v koži spodbuditi samoobnovitene procese. Bioeffect je prva blagova znamka na svetu, ki vsebuje človeku lasten EGF proizveden v rastlini.

Roc:
Blagovno znamko RoC je leta 1957 ustanovil dr. Jean Charles Lissarrague. Ime je dobila po takrat zelo znani in cenjeni pariški lekarni, Roge Cavailles, kjer je Lissarrague začel z razvojem izdelkov za nego kože. Razumel je, da si ženske želijo izgledati lepe in se kar najbolje počutiti v svoji koži, ne glede na leta.

Danes. več kot 50 let po ustanovitvi, RoC ostaja predan cilju in ponuja visoko tehnološke anti age izdelke za nego kože. Ženske so z izdelki RoC lahko lepe danes, jutri in za vse čase.

Biokap:
BioKap barve za lase ne vsebujejo amonijaka, rezorcinola, parafenildiamina (linija Delicato) in fenildiaminov (linija Delicato Plus), dobro prekrivajo sive lase in so obstojne.

BioKap kozmetika za lase, na rastlinski osnovi je primerna za vsa stanja lasišča. Ponuja nego: proti izpadanju las, proti prhljaju, za mastno in suho lasišče ter vse potrebno za barvanje in barvane lase. Izdelki ne vsebujejo PEG, SLS, silikonov in parabenov in so primerni za redno uporabo. So dermatološko testirani in testirani na nikelj.

Akcija traja od 21.8. do 31.8.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

 

 

Akcija je potekla.