14. 3. 2022

Figurina - linija za nego celulita vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Figurina - linija za nego celulita vam je na voljo 20% ugodneje

Do poletja in pravih sončnih dni je še dovolj časa, da poskrbite za svoje telo, v katerem se boste počutile kar najbolje – za telo, v katerem se boste občutile resnično jaz.

Pri tem naj vam pomagata dva izdelka iz čisto nove slovenske linije kozmetičnih izdelkov Figurina. Prvi izdelek je Oljni piling proti celulitu Figurina, drugi pa Krema proti celulitu Figurina.

V oljnem pilingu so kavna zrna, ki so sveže spražena in zmleta, njihovo poreklo je 100-% znano in sledljivo, prihajajo iz neindustrijske pridelave iz Brazilije. Zrna so mleta v dveh granulacijah in ravno prav abrazivna za stimulativno masažo predelov s celulitom. Svoje doda še naravno eterično olje sladke pomaranče iz linije Eteris – skupaj s kavo ima okrepljeno delovanje, hkrati pa pričarata čudovit vonj, ki prebudi in poživi. Oljni piling je sestavljen iz kakovostnih naravnih olj, zaradi katerih je koža po uporabi navlažena in svilnato mehka.

Nego kože, ki so jo prizadele celulitne obloge, zaokrožite s Kremo proti celulitu Figurina. Izbrane naravne sestavine izboljšujejo videz kože s celulitom. Pet eteričnih olj vpliva na izločanje, pospešuje mikrocirkulacijo in pripomore k toniziranju kože. Na zgornji sloj maščobe pozitivno vplivaja kofein, izvleček maka in gliceritinska kislina. Krema ima grelni učinek.

Akcija traja od 14. 3. do 27. 3. 2022.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.