27. 1. 2020

Imate težave s ščitnico in ste pogosto utrujeni?

Imate težave s ščitnico in ste pogosto utrujeni?

Thyromaxx je prehransko dopolnilo, ki lahko služi kot prehranska podpora ščitnici. Je kombinacija pomembnih hranil, ki lahko ob sinergističnem delovanju pomembno prispevajo k normalnemu delovanju ščitnice.

Thyromaxx vsebuje: L-tirozin, selen, ki ima vlogo pri delovanju ščitnice, cink, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, vitamine B2, B3 in B12, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter vitamin C, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Adrenomaxx je prehransko dopolnilo, ki lahko služi kot prehranska podpora ob ali po stanjih, ki lahko delujejo na organizem izčrpljujoče. Je kombinacija pomembnih hranil, ki lahko ob sinergističnem delovanju pomembno prispevajo k uravnavanju delovanja hormonov, sintezi in
presnovi steroidnih hormonov ter zmanjšanju utrujenosti in občutka izčrpanosti.

Adrenomaxx vsebuje ekstrakte adaptogenih rastlin svete bazilike, sibirskega ginsenga in opnastega grahovca, vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, pantotensko kislino, ki ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov, vitamina B3 in B12, ki prispevata k delovanju živčnega sistema ter magnezij, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Besedilo je pripravilo podjetje Potenza Medica d.o.o.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.