7. 10. 2021

La Roche-Posay Dermallergo - linija za nego netolerantne kože nagnjene k alergijam.

Novost na Lekarnar.com: La Roche-Posay Dermallergo - linija za nego netolerantne kože nagnjene k alergijam.

La Roche-Posay Dermallergo takoj po nanosu znatno zmanjša občutke ščemenja in srbenja*. Proti srbečici in proti ponovitvam. 

La Roche-Posay Dermallergo linija za nego netolerantne kože nagnjene k alergija, ki zajema naslednje izdelke:

  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo fluid (40 ml) - skrbi za dnevno obnavljanje kože. V trenutnku pomiri kožo. Neguje rdečico in varuje proti ponovnim pojavom. S termalno vodo La Roche-Posay. Primerno za netolerantno kožo, nagnjeno k alergijam. Za mešano do mastno kožo. Za obraz in konture oči. Brez etilnega alkohola.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, krema (40 ml) je vlažilna krema za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Njegova edinstvena formula združuje Neurosensine, pomirjujočo aktivno sestavino, z novo frakcijo probiotika Sphingobioma, ki kompenzira neravnovesje mikrobioma in krepi naravno obrambo kože. Ta krema za obraz takoj pomirja, neguje rdečico, popravlja kožno pregrado in trajno vlaži.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Light, krema (40 ml)  za vsakodnevno uporabo na normalni do suhi koži,nagnjeni k alergijam, obogatena z našo inovacijo Sphingobiomom, ki ugodno krepi mikrobiom in Neurosensinom, ki deluje na znake neugodja in občutljivosti kože.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes, vlažilna nega za področje okoli oči (20 ml) -  regenerativna krema za vsakodnevno uporabo na občutljivi in razdraženi koži na predelu okrog oči, ki predstavlja kombinacijo naše inovacije Sphingobiome, bakterijskega ekstrakta, ki spodbuja delovanje mikrobioma, in patentiranega kompleksa Neurosensine + Niacinamide, ki deluje na znake razdraženosti in občutljivosti kože.