8. 6. 2020

Minéral 89 je mnogo več od izdelka za vlaženje.

Minéral 89 je mnogo več od izdelka za vlaženje.

Pred nekaj več kot dvema letoma smo Vichyjevo ponudbo razširili z negovalnim izdelkom, ki je sprožil pravo revolucijo na področju nege kože. Do takrat nismo vedeli, da je to mogoče doseči z uporabo zelo majhnega števila, toda premišljeno izbranih sestavin, ki koži pomagajo, da se lahko veliko uspešneje brani pred številnimi škodljivimi učinki, ki so prisotni 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Booster Minéral 89 nam je odprl novo obzorje in nas spomnil na dolgo znano resnico: zdrava in lepa koža zahteva močno pregradno funkcijo! Booster Minéral 89 je resnični dnevni odmerek moči za kožo in temelj, na katerem lahko po volji in željah nadgradimo nego in učinke, obenem pa smo lahko popolnoma mirni glede zagotavljanja osnovne pomoči naši koži, saj ji nudi ustrezno vlaženje in krepi njeno pregrado!

Verjetno ste se že imeli priložnost izvedeti, da moč boosterja Minéral 89 tiči v kombinaciji 89 % vulkanske vode Vichy in hialuronske kisline naravnega izvora, kot tudi v preprostosti njegove formule, ki vsebuje le 11 sestavin. Edinstvena in močna vulkanska voda Vichy je naravno bogata s 15 minerali in elementi v sledovih, ki na različne načine vplivajo na kožo in jo med drugim krepijo, uravnotežujejo ter obnavljajo, kar so potrdile tudi številne klinične študije. Hialuronska kislina naravnega izvora učinkovito zagotavlja in vzdržuje ustrezno raven vlaženja kože tako, da nase veže vodo in jo zadržuje v koži, obenem pa na njej oblikuje tudi fino, enakomerno zaščitno plast, ki preprečuje odvajanje vode iz kože. Uporaba boosterja Minéral 89 kot podlage pri vsakodnevni negi bistveno prispeva h krepitvi pregradne funkcije kože, ki iz dneva v dan postane močnejša. S tem je koža odpornejša na škodljive učinke onesnaževanja, stresa in utrujenosti, njen tonus pa se zaradi učinkov zapolnjevanja in vlaženja te formule izboljša.

Pomaga tudi pri zaščiti pred soncem



O boosterju Minéral 89 morda veste že veliko, vendar zagotovo obstajajo tudi reči, za katere najverjetneje še niste slišali. Booster Minéral 89 se mnogim morda zdi preveč preprost pripravek, predvsem zaradi njegove preproste formulacije. Vendar gre za dermokozmetični izdelek, na katerem so opravili veliko študij in preizkusov učinkovitosti, ki so dokazali številne koristne in zelo pomembne učinke na kožo. Ali ste na primer vedeli, da lahko booster Minéral 89 pomaga koži, da se bolje brani pred UV sevanjem? To je še eden v nizu razlogov, zakaj bi ga morali vključiti v svojo negovalno rutino, če tega še niste storili. Nega z UV filtri (SPF) bi morala v tem času in v mesecih, ki sledijo, postati del naše vsakodnevne nege, saj se še kako dobro zavedamo, da je UV sevanje največji sovražnik mladostne kože in pogosto tudi njenega zdravja. Zahvaljujoč posebni teksturi boosterja Minéral 89, zaradi katere je koža še posebej gladka in polna, bo izdelek za zaščito pred UV žarki, ki ga nanesemo prek boosterja Minéral 89, lažje in učinkoviteje oblikoval zaščitno plast. Na ta način zagotovimo, da je plast kreme za UV zaščito, ki jo nanesemo na kožo, bolj homogena in brez pozabljenih ter nezaščitenih območij. Zaščita pred soncem je tako mnogo učinkovitejša, mi pa smo zato lahko veliko bolj brezskrbni. Zaradi te lastnosti lahko booster Minéral 89 služi kot idealna poletna nega!

Booster Minéral 89 je izdelek, ki nas opominja, da lahko manj vsekakor pomeni več in da se nam ni treba zatekati k zapletenim negam, da bi svoji koži zagotovili več. Booster Minéral 89 izboljša številne lastnosti kože, kot so homogenost, sijaj, gladkost in polnost, tudi takrat, ko je izpostavljena intenzivnim škodljivim zunanjim dejavnikom, na primer onesnaženemu zraku, stresu in UV sevanju. Zaradi vsega naštetega je nadvse priporočljivo razmisliti o tem, da bi ta izdelek postal del vaše vsakodnevne nege, ne glede na to, kaj običajno uporabljate. To pa je zlasti pomembno zdaj, ko je dobra UV zaščita še kako potrebna. Super lahka tekstura tega izdelka je na koži povem neopazna, vendar bo zanjo naredila resnično veliko – dokazano!

Prispevek je pripravilo podjetje L'Oreal Adria.