26. 5. 2021

Novost na Lekarnar.com: Skeyndor Expert Cleanse Pro.

Novost na Lekarnar.com: Skeyndor Expert Cleanse Pro.

Expert Cleanse Pro predstavlja nov koncept čiščenja in nege kože, hkrati pa varuje tudi okolje in planet. Linija je formulirana s prebiotiki in postbiotiki, ki 100% stimulirajo in ščitijo mikrobiom kože.

Čistila so formulirana z naravnimi rastlinskimi vlažilci kože, pantenolom, betainom, kombinacijo vitaminov, fitično kislino in naravnimi postbiotičnimi fermenti, ki učinkovito odstranijo ličila, nečistoče, UV filtre in delčke polucije. Kožo hkrati obnovijo, pomirijo, navlažijo in jo zaščitijo pred poškodbami iz okolja. Celotna kolekcija je formulirana s sestavinami, ki sta jih potrdila ECOCERT in COSMOS (Cosmetic Organic Standard). 

Spreminjajoče se teksture ob stiku z vodo in svež, naraven vonj izdelkov vas bodo navdušile nad vsakodnevnim čiščenjem kože, ki je predpogoj, da globlje plasti kože sploh sprejmejo aktivne sestavine iz negovalnih proizvodov.

Ponosni smo, da je celotna linija 100% okolju prijazna z biorazgradljivimi sestavinami, reciklirano embalažo, okolju prijaznemu pakiranju in ekskluzivnim certifikatom: ”CARE CERTIFICATE” , ki zagotavlja našo aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in embalaži.