7. 6. 2022

Obvestilo o odpoklicu izdelka: Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C ampule.

Obvestilo o odpoklicu izdelka: Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C ampule. - Slika 1

V Vichyju stremimo k brezhibni kakovosti in varnosti naših izdelkov. Skozi desetletja raziskav in inovacij so se naši izdelki razvili tako, da zadovoljijo tudi najzahtevnejše potrebe potrošnikov.

Vichy je lansiral LiftActiv Peptide-C ampule, ki pomagajo posvetliti kožo, zmanjšati znake staranja kože in okrepiti kožno pregrado. LiftActiv Peptide-C je pakiran v sterilni stekleni ampuli za enkratno uporabo, ki zagotavlja optimalen odmerek za vsako uporabo.

Opazili smo, da lahko steklo ampul sčasoma in pri različnih pogojih shranjevanja oslabi in zato ne moremo zagotoviti njihovega varnega odpiranja.

Čeprav je pogostost tega pojava izjemno nizka, nas standardi znamke Vichy obvezujejo, da sprejmemo vse potrebne ukrepe. Zato smo se iz previdnosti odločili, da izdelek prostovoljno umaknemo iz prodaje.

Postopek vračila potrošnikov:
Če ste lastnik Vichy LiftActiv Peptide-C ampul, jih ne uporabljajte ter kontaktirajte L'Orealov oddelek za svetovanje potrošnikom prek telefonske številke na +386 1 5800 980 (na voljo od ponedeljka do petka med 9. in 17.uro) za informacije in navodila o (brezplačnem) vračilu izdelkov in načinu kompenzacije do 30.06.2022.