31. 3. 2022

Silicea Original Plus kapsule so vam na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega. poteklo

Silicea Original Plus kapsule so vam na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Silicea Original Plus kapsule so vam na voljo v posebni ponudbi:

  • dva za ceno enega.

SILICEA Original kapsule plus vsebujejo silicijev dioksid v obliki majhnih delcev, ki telesu omogočajo dobro absorpcijo silicija.

Za kisikom je silicij (Si) drugi najpogostejši element na Zemlji. Najdemo ga v številnih rastlinah in vseh človeških tkivih. Silicij je pomemben element za vsa živa bitja in je prisoten v vseh celicah organizma.

Izbrane sestavine kapsul ORIGINAL SILICEA CAPSULE PLUS prispevajo k ohranjanju zdravih las, nohtov, kože in kosti. Cink prispeva k ohranjanju zdravih las, nohtov, kosti in kože; selen prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, biotin pa prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in sluznic. 

Cikel popolne ponovne rasti nohtov traja približno 6 mesecev, koža potrebuje za obnovo približno 28 dni, lasje pa vsak mesec zrastejo približno 1 centimeter. Zato se priporoča jemanje prehranskega dopolnila ORIGINAL SILICEA CAPSULE PLUS dvakrat letno, vsakič v trajanju približno treh mesecev.

Akcija traja od 1. 4. do 2. 5. 2022.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

 

Akcija je potekla.