28. 12. 2022

Sprejmite izziv 1 teden brez kajenja.

Sprejmite izziv 1 teden brez kajenja

Čestitamo vam ob začetku vaše neverjetne poti k boljšemu življenjskemu slogu brez kajenja! Da bi vam pomagali skozi ciljno črto, smo za vas pripravili ta 7-dnevni izziv, ki vam bo pomagal na poti do bolj zdravega življenjskega sloga. V teh 7 dneh boste naredili nekaj zares pozitivnih sprememb v svojem življenju, ki bodo koristile ne le vam, ampak tudi ljudem, ki so vam blizu.

Knjižica Moj načrt odvajanja je zasnovana kot 7-dnevni motivacijski vodič in dnevnik v enem z napotki in triki, ki vam bodo pomagali ohraniti motivacijo in se spopasti z izzivi odtegnitvenega sindroma, s katerim se boste po vsej verjetnosti srečali v prvih dneh brez cigarete.

Do knjižice lahko dostopate s klikom na povezavo (klik).

Priporočamo, da sledite tem nasvetom v obdobju naslednjih 3 tednov in ne pozabite, če boste v bližnji prihodnosti potrebovali kakršno koli podporo, se preprosto pogovorite s svojim farmacevtom. Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

Sprejmite izziv in prenehajte za vedno. Mi verjamemo v vas! In ne pozabite – vsak dan je pravi dan za začetek (vsaj) 7-dnevnega izziva.

Knjižico Moj načrt odvajanja je pripravilo podjetje Johnson & Johnson d.o.o. Izdelki Nicorette so zdravila. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.