1. 1. 2016

Bach Rescue izdelki - naš čuštveni zaveznik v stiskah vsakdana poteklo

Bach Rescue izdelki - naš čuštveni zaveznik v stiskah vsakdana - Slika 1

Ob nakupu dveh izdelkov Bach prejmete darilo.

Stres s katerim se nemalokrat soočamo tako šolarji, dijaki in študentje, kot starši ob koncu šolskega leta  je povezan s pospešenim tempom in zaključevanjem šolskih obveznosti, z izpiti, z vpisi na srednje šole in fakultete, z maturo. Bachove kapljice so nam v premagovanju tovrstne stiske lahko v neprecenljivo pomoč.

Mešanica petih cvetnih esenc Sončeca, Betlehemske zvezde, Nedotike, Srobota in Češnjelike slive, imenovana Rescue, je v obliki kapljic, razpršila, pastil in kreme zelo dobra predpriprava na čustveno zahtevna stanja kot so izpiti, zagovori, razgovori in drugi izzivi vsakdanjika. Tako imenovana »Rešilna mešanica« pomirja napetost in tesnobo.

Mešanica Rescue night pa omogoči boljši počitek. Lahko jo jemljemo že 2 tedna pred pričakovanim zahtevnim čustvenim dogodkom, kot je npr. izpit, spremlja pa naj nas tudi na dan izziva.

Pomembna prednost Bachovih cvetov je tudi dejstvo, da jih ne moremo predozirati, ter da ne morejo škoditi in jih lahko s pridom uporabljajo tudi nosečnice, doječe matere in otroci. 

Akcija traja od 1.1. 2016 do 31.7. 2016 oz. do razdelitve daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.