15. 7. 2020

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje. poteklo

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno privede do resnih problemov s kožo, kar vključuje prezgodnje staranje in raka kože.

Imate samo eno kožo ... in zato nikoli prepozno za zaščito pred soncem Daylong. Daylong pomaga ohranjati mladostno kožo, njen sijaj in zdravje, medtem ko uživate pri aktivnostih na soncu.

  • Prilagojen je različnim tipom kože: Daylong nudi učinkovito in zanesljivo zaščito pred soncem za različne tipe kože pri različnih vremenskih pogojih. Razvit je na temelju najboljših znanstvenih in dermatoloških izkušenj za vrhunsko vsakodnevno zaščito pred soncem.
  • Zagotavlja celovito zaščito: napredni filtri in inovativne formule zagotavljajo učinkovito zaščito pred UVB in UVA žarki z dolgotrajnim vlaženjem in nego kože.
  • Pušča odličen občutek na koži: Daylong se zelo lahko nanaša, zaradi edinstvene zelo lahke, hitro vpijajoče se formule. Je brez vonja in pušča prijeten občutek na koži, ob tem pa je zelo vodoodpornen. Formula ne pušča belih madežev in ni lepljiva.
  • Znanstveno dokazano zaščita: Daylong ščiti DNK kožnih celic in pomaga preprečevati znake staranja kože, ki jih povzroča sonce. 

Daylong zagotavlja optimalno kakovost in vrhunsko zaščito s ciljem, da bi preprečili škodo, ki jo povzroča sonce in ohranjanje zdrave kože brez pigmentnih madežev.

Akcija traja od 15.7. do 30.9.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.