29. 8. 2018

FertilUp paketi so vam na voljo do 15% ugodneje. poteklo

Fertilup paketi so vam na voljo do 15% ugodneje.

Linija prehranskih dopolnil FertilUp za moške in ženske je sestavljena iz vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju. Proizvedena je v Nemčiji skladno z najvišjimi stardardi kakovosti.

FertilUp za ženske je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije folne kisline, vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6), vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice (jod) ter prispevajo k delovanju imunskega sistema (vitamin C in B6, cink ter železo). 

FertilUp za moške je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6) ter nastajanju semenčic (selen) in hkrati prispevajo k delovanju imunskega sistema (vitamin B6). 

FertilUp je priporočljivo jemati minimalno 3 mesece oziroma do potrjene nosečnosti. 

Vsi izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, so brez glutena in primerni za vegeterijance. 

Akcija: ob nakupu dveh (2) izdelkov FertilUp vam priznamo 10%, ob nakupu treh (3)  izdelkov pa 15% popust.
Akcija velja od 23.7. do 15.9.2018.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.