6. 5. 2019

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava. poteklo

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože.

Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed glavnih ciljev dermatoloških terapij je tudi poznavanje posameznih izkušenj pacientov, upoštevajoč negativne učinke določenih kožnih bolezni na samozavest in družabno življenje. Ker je kakovost življenja že od nekdaj v središču laboratorijev La Roche-Posay, je sodelovanje z dermatologi v novem pristopu k dermokozmetiki bistvenega pomena. Zato je La Roche-Posay razvil programe podpore in spremljanja tretmajev, ki so danes na voljo za izboljšanje kakovosti življenja oseb z občutljivo kožo. Termalna voda La Roche-Posay je priznana s strani 415.000 oseb po vsem svetu kot voda z ugodnim učinkom, ki pomirja tudi najbolj občutljivo kožo. La Roche-Posay je skoraj 40 let predan razvoju izdelkov za občutljivo kožo z zagotavljanjem visoke tolerance in varnosti.

La Roche-Posay ima biološko in čustveno znanje za ustvarjanje izdelkov, ki lahko izboljšajo kakovost življenja. S 400.000 zdraviliškimi zdravljenji od leta 1905, ko so odprli Center za termalno dermatologijo, je bilo na tisoče bolnikov s kroničnimi boleznimi kože in posledicami na koži priča izboljšanju stanja svoje kože in bistvenemu zmanjšanju obolenj zahvaljujoč edinstvenim lastnostim termalne vode La Roche-Posay.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje, v času akcije pa vam nudimo tudi brezplačno dostavo izdelkov La Roche-Posay.

Akcija traja od 6.5. do 13.5.2019

Brezplačna dostava je obračunana v tretjem koraku v košarici.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja za pakete izdelkov La Roche-Posay.

Akcija je potekla.