9. 1. 2017

Mami, mami spet me kašelj muči.

Mami, mami spet me kašelj muči. - Slika 1

Čeprav poskrbimo za zdravo, s sadjem in zelenjavo bogato prehrano, veliko gibanja na svežem zraku in dovolj spanja, se v vlažnem in hladnem delu leta otroci pogosto borijo s prehladi in drugimi sezonskimi obolenji. Zamašen nos in kašelj sta običajno najbolj moteča simptoma. Kašelj otroka podnevi moti pri igri in jedi, vse bolj izrazit pa postaja ponoči, kar ga prebuja in ovira miren spanec. Uživajte v vzgoji in rasti vaših otrok. Prizadevajte si zmanjšati število obolenj, procese zdravljenja pa skrajšate. 

Kako pomagati otroku?
Starši otroku najbolj koristite, če obrambne procese njegovega telesa podprete z naravnimi, prilagojenimi in pravilno odmerjenimi sestavinami.

Ločimo dve vrsti kašlja. Pri suhem, dražečem kašlju otrok veliko pokašljuje in ob tem se ne izloči nič sluzi. Pogosto ga spremlja draženje in bolečine v žrelu. Druga vrsta pa je moker oziroma produktiven kašelj, ko otrok izkašljuje gosto sluz.  Z razvojem okužbe se pogosto iz suhega in dražečega kašlja razvije moker kašelj in otrok izkašljuje sluz. Pomembno je vedeti, da produktivnega kašlja ni priporočljivo preprečevati. Sluz je potrebno razredčiti, da se lažje izloči iz telesa. Starši so pogosto v zadregi kateri izdelek ponuditi otroku ali za umirjanje kašlja ali za izkašljevanje. Zadregi kateri izdelek izbrati se lahko starši izognejo z izbiro Bronhamil peroralne suspenzije.

Bronhamil peroralna suspenzija celostno blaži težave zgornjih dihalnih poti. Primeren je za blaženje obeh zvrsti kašlja, suhega in produktivnega. Vsebuje eterična olja bora, evkalipta in timijana, ki redčijo sluz in lajšajo izkašljevanje. Izvleček trpotca pa zaščiti sluznico grla in blaži dražeči kašelj. Otroci ga bodo brez oklevanja popili vse od 6. meseca dalje, saj je prijetnega, pomarančnega okusa. Primeren je tako za otroke kot mladostnike. Ne vsebuje umetnih barvil, arom ali umetnih sladil, saj le ti negativno vplivajo na zdravje. Prav tako je brez glutena, ki spada med najpogostejše alergene. 

Izkoristite priložnost in naročite zimski paket fitobimbi.
Ob naročilu Bronhamil suspenzije in Fitobalm gela, prejmete darilo: kapljice za prostor Suffumigi. 

Fitobalm balzamični gel 

  • Blagodejno delujejo na zgornje dihalne poti.
  • Primeren je za otroke od rojstva dalje.
  • Na osnovi mandljevega in ricinusovega olja z dodanimi balzamičnimi eteričnimi olji rdečega bora, mirte in bele jelke.
  • Ne vsebuje kafre, mentola, vazelina in smol.

Darilo: Fitobalm Suffumigi

  • Kapljice za inhalacije so naravni pripravek na osnovi eteričnih olj
  • Vsebuje eterično olje rdčega bora, smilja, ciprese in sivke
  • Izdelek je primeren za otroke od 6. meseca dalje.

Besedilo je pripravilo podjetje Sanofarm d.o.o.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.