27. 7. 2018

Mirati losjon za telo vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Mirati losjon za telo vam je na voljo 15% ugodneje

Za pomiritev in čudovito zadovoljstvo vaše kože
Kožo po vsakem tuširanju nahranite z vlažilnim losjonom, saj je ohranjanje vlage ključno za nego lepe in zdrave kože. MIRATI losjon za telo je z edinstveno kombinacijo organskega masla Ghee, organske Aloe Vere, eteričnega olja kovačnika in vitaminom E nepogrešljiv v poletnih mesecih, saj zaradi visoke vsebnosti organske Aloe Vere kožo pomirja, vlaži in neguje po dnevih preživetih na soncu. Zvesti uporabniki pravijo, da je losjon za telo imenitna rešitev za pomirjanje kože za dni, ko se malo preveč nastavljamo sončnim žarkom. Že takoj po nanosu kožo hladi ter pomiri bolečino in občutek vročine. Organska Aloe Vera odlično pomiri razdraženo, opečeno in poškodovano kožo, pospešuje obnovo celic in cirkulacijo krvi, ohranja pravo ravnovesje vlage, poleg tega ne draži kože saj ima koži isti pH. Aktivna sestavina prečiščeno maslo Ghee je bogata z vitamini A, D, E in K ter vsebuje tudi antioksidacijske lastnosti, ki jih koža potrebuje za zaščito. Nežna, naravna formula kože ne izsuši in poskrbi, da je koža navlažena in mehka.

Kozmetika MIRATI je narejena v Sloveniji, ima ECOCERT certifikat za naravno in organsko kozmetiko in se ponaša z 99,3% naravnih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih, embalažo pa lahko v celoti recikliramo.

Naravna kozmetika za vlaženje vaše kože, s prečiščenim maslom Ghee, Aloe Vero, karitejevim maslom, vitaminom E in eteričnimi olji, je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Losjon za telo vam je julija in avgusta na voljo s 15% popustom.

Akcija traja od 2.7. do 3.9.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.