24. 2. 2018

Mirati nočna krema vam je v mesecu marcu na voljo 15% ugodneje. poteklo

Mirati nočna krema vam je v mesecu marcu na voljo 15% ugodneje.

Za dolgotrajen občutek ugodja vaše kože - Mirati Nočna krema meseca MARCA 15 % ugodneje

Hladni dnevi kar kličejo po Mirati hranilni nočni kremi. Za povrnitev zdravega sijaja, nanesite pred spanjem in se zbudite z navlaženo, gladko, mehko in zaščiteno kožo. Tekstura kreme je gladka in kremasta, ne da bi bila preveč težka, se hitro vpije in dobro navlaži kožo. Prav tako vas bo v posteljo pospremil nežen vonj kovačnika. Formula Mirati Nočne kreme je oblikovana z organskim Ghee maslom, organsko Aloe Vero, organskim karitejevim maslom, eteričnim oljem kovačnika, dodatnim E vitaminom, ki obraz neguje in pomirja, ter zagotavlja potrebno osvežitev in sprostitev. Vse kar potrebujete za lepo, navlaženo in nahranjeno kožo.

Kozmetika Mirati narejena v Sloveniji, z Ecocert certifikatom za naravno in organsko kozmetiko ter 99,3% naravnimi sestavinami.

Naravna kozmetika za vlaženje vaše kože s prečiščenim maslom Ghee je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Nočna krema za obraz vam je v mesecu marcu na voljo s 15% popustom.

Akcija traja od 1.3. do 31.3.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.