25. 9. 2016

Naravna prehranska dopolnila za boljše počutje NOW so vam na voljo 15% ugodneje! poteklo

Naravna prehranska dopolnila za boljše počutje NOW so vam na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa na tržišču, kjer so sintetične sestavine v neobvladljivem porastu. Elwood Richard, ustanovitelj podjetja NOW FOODS, kemik po poklicu, se je zavedal nevarnosti sintetičnih sestavin že pred desetletji - za zdravje in wellness potrebujemo namreč kar se da naravne izdelke.

Naravne sestavine so pridobljene iz naravnih virov, iz zemlje in morja. Za vključitev v prehransko dopolnilo ali hrano je potrebna le minimalna obdelava mineralov, poljščin, rib, zelišč ali ostalih virov. Mnogi vitamini, minerali in ostale aminokisline se nahajajo v več optično različnih kemijskih oblikah – v obliki, ki je naravna in v oblikah, ki jih ni moč najti v naravi. NOW FOODS uporablja izključno le naravno in naravi identično.

Zaradi visokih standardov kakovosti, so sestavine NOW FOODS izdelkov pomembne. Ravno tako pa je pomembno, česar NE VSEBUJEJO:

  • Brez GSO (gensko spremenjeni organizmi): NOW FOODS ponuja izdelke s sestavinami čisteka porekla brez GSO.
  • Brez težkih kovin.
  • Brez hidrogeniranih maščob in umetnih trans maščob.
  • Brez nanodelcev.
  • Brez hormonov (estrogen, testosteron, androstendion, DHEA).
  • Brez obsevanja surovin.

V tej smeri NOW FOODS ostaja zvest svojim vrednotam in nadaljuje poslanstvo kot znamka naravnih izdelkov.

Danes je NOW FOODS eno od vodilnih podjetij na svetu na področju naravnih prehranskih dopolnil, prehranske znanosti in razvoju tehnologij, kakor tudi dobitnik številnih nagrad.

Kljub velikemu razvoju in širitvi podjetja ostajajo zvesti svojemu cilju:

Zavezanosti k zagotavljanju kakovostnih naravnih izdelkov, ki ljudem pomagajo dosegati zdrav življenjski slog po dostopnih cenah.

Celotna linija prehranskih dopolnil NOW vam je v mesecu oktobru na voljo 15% ugodneje!*

*Akcija ne velja za posebna pakiranja NOW izdelkov in izdlekov, ki imajo kraket rok uporabe.

Akcija traja od 1.10. do 1.11.2016.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Akcija je potekla.