3. 10. 2017

Odkrijte moč narave.

Odkrijte moč narave. Iberogast.

Če vas mučijo prebavni simptomi, veste, da so lahko boleči in neprijetni. Pogosti prebavni simptomi vključujejo bolečine in krče v trebuhu, občutek sitosti in teže, napihnjenost, napenjanje in slabost. Pri marsikom se ti simptomi pojavljajo pogosto ali celo nikoli ne izginejo. Neredko so povezani med seboj. Ljudje lahko občutijo različne simptome hkrati. Če so neprijetni prebavni simptomi prisotni dlje časa, gre morda za funkcionalno motnjo prebavil, kot sta funkcionalna dispepsija ali sindrom razdražljivega črevesa. Žal še ni zdravila, ki bi ju pozdravil, za lajšanje neprijetnih prebavnih simptomov zdravniki priporočajo jemanje zdravila Iberogast.

Zdravilo Iberogast izkorišča moč izvlečkov devetih zdravilnih rastlin, ki delujejo skupaj in tako hkrati olajšajo različne prebavne simptome. Na novi spletni strani enega bolj preučenih zdravil rastlinskega izvora za prebavne težave, zdravila Iberogast, boste našli tudi opis obeh bolezni; sindrom razdraženega črevesa in funkcionalna dispepsija ter kako ju diagnosticirati.

Prebavne težave imajo negativen vpliv na počutje in kakovost življenja.  Izkoristite moč devetih zdravilnih rastlin in se znebite bolečin in neprijetnega počutja.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

L.SI.COM.06.2017.1746

Besedilo je pripravilo podjetje Bayer d.o.o.