11. 1. 2017

Po želodcu se dan pozna. Zaščitite ga.

Po želodcu se dan pozna. Zaščitite ga. - Slika 1

Učinkovine za lajšanje težav z želodcem so na tretjem mestu najbolj uporabljenih zdravil.  Že samo ta podatek nam pove, kako veliko ljudi vsak dan spremljajo bolečine v trebuhu ali zgaga. Pomoč narave ponuja novi izdelek na našem trgu, to je Noacid.

Farmacevti želodčne težave in zgago, poleg kašlja in bolečine, uvrščajo med tri najpogostejše vzroke za obisk lekarne. Gre za problem, ki je vsaj delno povezan s hitrim tempom življenja, v katerem si ne znamo vzeti časa zase. Nepravilno prehranjevanje, neredni obroki, kajenje, pitje alkohola in tudi stres botrujejo k nastanku želodčnih težav, saj povzročijo prekomerno izločanje solne kisline v želodcu. Posledično se poruši ravnovesje v zaščitni plasti želodčne sluznice, kar najpogosteje prepoznamo po bolečinah in nelagodju v zgornjem delu trebuha ali spodnjem delu prsnega koša, občutku želodčne polnosti, napenjanju po hrani, spahovanju in zgagi.   

Poskrbite za redne obroke
Če želimo odpraviti želodčne težave na dolgi rok, je treba najprej poskrbeti za redno in uravnoteženo prehrano. Seveda je poleg tega, kako in kdaj jemo, pomembno tudi to, kaj jemo. Premastna, sladka hrana in tudi mlečni izdelki vam lahko škodujejo. Ker pa lahko pri različnih posameznikih težave povzroča različna hrana, je najbolje, da se opazujete in spremljate, kdaj se vam težave pojavijo. Hrano, za katero ugotovite, da vam dela preglavice, je najbolje izločiti iz svojega jedilnika.

Slika želodca

Noacid vzpostavi naraven ščit za želodčno sluznico in sluznico požiralnika in takoj zmanjša pekoč občutek in zgago. 

Noacid je naravna rešitev
Poleg upoštevanja splošnih priporočil, s katerimi lahko preprečimo težave z želodčno kislino, obstaja še ena, zelo učinkovita naravna rešitev, ki sliši na ime Noacid. Vzajemno delovanje sestavin sladkega korena, sleza, slezenovca, aloe vere in kamilice, ki so združene v Noacidu, tvori telesu prijazno lokalno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika. Sestavine vzpostavijo naraven ščit za želodčno sluznico in sluznico požiralnika, ki prepreči stik z želodčno kislino in omogoča zaščito ter možnost, da se sluznica obnovi in povrne v prvotno stanje. Na ta način se zopet vzpostavi ravnotežje. To, da lahko Noacid uporabljamo dlje časa, je le še dodatna prednost. Zaradi naravnih sestavin je varen tudi za nosečnice in doječe matere. Noacid bo z želodčnimi težavami opravil enkrat za vselej.

Noacid je na voljo v dveh različnih oblikah: kot peroralna suspenzija in kot tablete, ki se v ustih stopijo brez da zraven pijemo tekočino. Za učinkovito terapijo se priporoča odmerek suspenzije zjutraj in zvečer, čez dan pa  po potrebi tableta.

Kako deluje Noacid?

  • Aktivno zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika.
  • Zmanjša pekoč občutek.
  • Nevtralizira želodčno kislino.
  • Zavira refluks.
  • Ščiti želodec.

Članek je pripravilo podjetje Sanofarm d.o.o.