26. 9. 2015

Prehranska dopolnila NOW so vam v mesecu oktobru na voljo 15% ugodneje! poteklo

Prehranska dopolnila NOW so vam v mesecu oktobru na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

Now foods trdno verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični.  Nudijo obsežno linijo izdelkov, ki so naravni, naravnega izvora ali identični naravnim. Njihovo vztrajanje pri naravnih izdelkih je en od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstojpajo na tržišču, kjer so sintetične sestavine v neobvladljivem porastu.

Naravne sestavine so pridobljene iz naravnih virov, iz zemlje in morja. Za vključitev v prehransko dopolnilo ali hrano je potrebna le minimalna obdelava mineralov, poljščin, rib, zelišč ali ostalih virov. Minimalna obdelava, ki jo obravnavamo kot naravno, je ekstrakcija, koncentracija in standardizacija (za rastline), molekularna destilacija (za ribja olja), fermentacija (za npr. koencim Q10 in aminokisline), pridobivanje s pomočjo encimov/encimskih postopkov (stevia) in saponifikacija (priprava mil iz maščob in natrijevega hidroksida).

Akcija traja od 1.10. do 31.10..2015.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo  ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Akcija je potekla.