10. 2. 2017

Thermalium - dotik lepote.

Thermalium - dotik lepote. - Slika 1

THERMALIUM je kozmetična linija izdelkov za osebno nego, ki vsebuje unikatno sestavino – vsestransko učinkovito termomineralno vodo iz Moravskih Toplic. Redna uporaba izdelkov THERMALIUM zagotavlja koži ustrezno vlaženje, ji povrne sijaj in naravno prožnost.

Kolekcija izdelkov je sestavljena iz dveh produktnih skupin: THERMALIUM in THERMALIUM PREMIUM. Vsaka skupina vključuje izdelke za intenzivno nego kože obraza in telesa, le da izdelki v skupini PREMIUM vključujejo še aktivne učinkovine za boj proti prezgodnjim znakom staranja.

THERMALIUM nudi vašemu telesu številne blagodejne učinke:

  • poživlja in osvežuje telo,
  • vlaži in ščiti pred izsušenostjo kože,
  • daje občutek ugodja in sprošča,
  • spodbuja obnavljanje,
  • in ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem.

Termomineralna voda iz Moravskih Toplic je v naravnem stanju segreta na kar 72 °C, zaradi visoke mineraliziranosti, raztopljenih anionov in kationov, optimalne pH vrednosti, ki je venomer med 5,4 in 5,9 ter številnih zdravilnih učinkov, pa je zelo dragocena za uporabo v zdraviliške namene.

Termomineralna voda iz Moravskih Toplic je izredno bogata z minerali. Vsebuje številne raztopljene anione (fluorid, klorid, bromid, jodid, sulfat, hidrogenfosfat, hidrogenkarbonat) in  katione (litij, natrij, kalij, kalcij, magnezij, železo, mangan). S ph stopnjo venomer med 5.4 in 5.9, voda ohranja ustrezni ph za vse vrste kože.

ZAKAJ IZBRATI THERMALIUM?
Izdelki kozmetične linije THERMALIUM so izdelani iz naravnih sestavin in omogočajo svojevrsten pristop k negi obraza in telesa s pomočjo učinkov termomineralne vode. Skrbno zastavljena linija izdelkov je primerna za ženske in moške, saj sestavine ustrezajo vsem tipom kože in ponujajo odgovor na mnoge vsakodnevne potrebe pri negi obraza in telesa.

Linija THERMALIUM vključuje serijo izdelkov, ki jih uporabljamo za vsakodnevno nego. Koža bo tako ustrezno nahranjena, navlažena in regenerirana, obenem pa tudi zaščitena pred zunanjimi dejavniki. 

Linija THERMALIUM PREMIUM vključuje izdelke z dodanimi aktivnimi učinkovinami za boj proti prezgodnjim znakom staranja, obenem pa še vedno nudi vse blagodejne učinke klasične linije.