10. 3. 2017

V treh tednih do osupljivih rezultatov!

V treh tednih do osupljivih rezultatov! - Slika 1

Način nuMe prehranjevanja mi je prišel v kri. Telo se je navadilo na več manjših obrokov in tudi če bi hotela, ne bi mogla več naenkrat pojesti takšne količine hrane, kot sem jo včasih. In to se precej pozna na mojem počutju. Ker telo v rednih razmakih dobiva gorivo, sem polna energije in praktično nikdar ne čutim lakote.

Se mi je pa v prejšnjem tednu na žalost zgodilo, da sem obležala s prehladom. Ja, pri nas doma so bili na pohodu virusi, ki so najprej oplazili mojo hčerko, nato pa še mene. Kot nalašč, pa so bile male tegobice do mene veliko bolj neizprosne, kot do nje. In priznam, biti na znižanem vnosu kalorij medtem ko se telo bori proti virusom je izjemno težko. In tako sem se zatekla na pomoč k Tamari, ki me je pomirila in potrdila, da v takih primerih telo res potrebuje več energije. In da je nujno, da svojemu telesu privoščim normalen vnos kalorij, predvsem dovolj vitaminov in mineralov.

Najprej sem se tega držala v obliki številnih pomaranč, kivijev, banan… Dokler se en dan nisem zlomila in si naročila pico. In ja, pojedla sem jo. Ne vsega naenkrat, prvič v življenju sem potrebovala 2 dni, da sem pojedla celo pico.

Prišel je ponedeljek, čas za tedensko tehtanje. In na moje presenečenje je tehtnica pokazala še manj! Glede na to, da sem res (vsaj meni se je zdelo) jedla veliko več, sem še dodatno izgubila kilograme in centimetre. Svojim lastnim očem nisem verjela in tehtnico ugasnila in prestavila. A rezultat je bil enak. Po ne vem koliko letih sem zopet prebila magično mejo in padla pod 65kg! Cilj je blizu, ostal mi je samo še 1 kg.

Ne smem pozabiti še na eno pomembno stvar. Vse poznamo simptome PMS-ja. Napihnjenost, zatečenost, zabuhlost… pri nuMe prehranskem načrtu o tem ni ne duha ne sluha. Da ne bo pomote, nihanja razpoloženja ostajajo. Ampak glede na boljše fizično počutje, tudi ta počasi zvodenijo.

Moje mere 16.1.2017: 68.1 kg / Prsi: 91,5 cm / Pas: 75,5 cm / Boki: 101,5 cm
Moje mere  23.1.2017: 65,7 kg / Prsi: 90,5 cm / Pas: 74,5 cm / Boki: 101 cm
Moje mere 30.1.2017: 65,1 kg / Prsi: 89,7 cm / Pas: 73,5 cm / Boki: 100,5 cm
Moje mere 6.2.2017: 64,2 kg / Prsi: 89,2 cm / Pas: 72,8 cm / Boki: 99,7 cm

Se pravi, sem izgubila skupaj 3,9 kg in 6,8 cm!

Avtor: Laura Borota, www.njenapot.si