1. 8. 2022

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 30% ugodneje. do 24. 8. 2022

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 30% ugodneje.

Ne spreglejte tudi preostalih akcij Avene:;

Avene Sun:
V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje plasti kože in v največji meri povzroča staranje kože. Za fotostabilnost in okrepljeno zaščito poskrbi močan antioksidant pretokoferil, prekurzor vitamina E. Kožo pa v tej edinstveni sestavi pomiri Avène termalna izvirska voda. Novi izdelki so prilagojeni različnim tipom kože v obliki fluida in kreme. Za zaščito najbolj ranljive kože dojenčkov, otrok in celotne družine izberite izdelek Avene Intense Protect SPF50+. Nov filterni sistem TriAsorB vsebuje le štiri filtre, je brez silikonov, z ekološko sprejemljivo in optimalno biorazgradljivo formulo. Zaščitni filtri niso ekotoksični in ne vplivajo na korale, fitoplanktone in zooplanktone ter spoštujejo biotsko raznolikost morja.

A-Derma Protect:
A-Derma PROTECT ščiti površino kože pred UVB- in UVA-žarki, ponovno vzpostavi ravnovesje kože in varuje celice pred poškodbami (olje poganjkov Rhealba ovsa). V svoji liniji ponuja zaščito kože obraza in telesa, dojenčkov, otrok in odraslih. Teksture so prilagojene različnim tipom kože. Posebej bi izpostavili izdelek A-Derma Protect AD krema SPF50+, ki je namenjen koži nagnjeni k atopiji. Izredno varna formula brez kontroverzni sestavin (alkohola, parabenov, dišav, oktokrilena, cinamata, fenoksietanola), ki ga koža odlično prenaša. Tekstura obogatena z emolientnim kompleksom, posebej prilagojena atopikom,  

Ducray Melascreen:
Linija Ducray Melascreen
je namenjena UV-zaščiti kože obraza, vratu in rok, kjer so prisotni rjavi madeži. Linija Melascreen ščiti kožo pred UVA- in UVB-žarki in fotostaranjem ter hkrati zmanjšuje vidnost rjavih madežev ter preprečuje nastanek novih. V obliki lahke in bogate teksture, ki je fotostabilna, nevidna in odporna na vodo, potenje. Keracnyl UV pa je namenjen UV-zaščiti mastne kože, nagnjeni k aknam.

Akcija traja od 1. 8. do 24. 8. 2022.