10. 4. 2021

Ducray Melascreen vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Ducray Melascreen vam je na voljo 20% ugodneje.

Popolna linija izdelkov za zaščito in posvetlitev kože iz dermatoloških laboratorijev Ducray. Linija Melascreen je inovacija na področju preprečevanja in posvetlitve hiperpigmentacij, ki jih povzroči sonce. 

Ducray Melascreen UV krema SPF 50+  za normalno do mešano kožo. Zmanjša in posvetli temne madeže. ''Dry touch'' tekstura proti neprijetnemu sijaju. Brezbarvna, fotostabilna formula odporna na vodo in potenje, celo v vročem podnebju. Zelo visoka zaščita. Nemastna tekstura. Brez parabenov. Brez dišav. Hipoalergena. Nekomedogena.

Ducray Melascreen UV krema SPF 50+  za normalno do mešano kožo je izdelek, ki hkrati ščiti kožo pred UV-žarki in zmanjšuje njihov učinek na kožo. Tako nudi zaščito pred UV-žarki ter omogoča preventivo in korekcijo melazme, lentiga in fotostaranja. Fotostabilna formula ščiti kožo pred UVA- in UVB- žarki in je odporna na vodo in potenje, celo v vročem podnebju.

Izdelki Melascreen so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 16.4. do 3.5.2021

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.