25. 7. 2017

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje! poteklo

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje! - Slika 1

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči prezgodnje staranje kože ali celo nastanek kožnega raka. Eucerinova tehnologija zaščite DNK poskrbi za dodaten sloj zaščite, ki varuje pred poškodbami DNK zaradi sonca.

Eucerin svojo odgovornost za zagotavljanje strokovne nege kože, vključno z zaščito pred soncem, jemlje zelo resno. To pomeni, da nenehno išče nove načine za izboljšanje tehnologije za zaščito pred soncem.

Eucerin Sun→ zaščita, ki presega UV-filtre
Linija izdelkov Eucerin za zaščito telesa vsebuje edinstveno kombinacijo UV-filtrov in biološke zaščite, ki jo zagotavljata licochalcon A in gliciretinska kislina. Visoko učinkovit in fotostabilen sistem filtrov zanesljivo ščiti pred sončnimi opeklinami, hkrati pa licochalcon A zagotavlja antioksidativen učinek, ki ščiti kožne celice pred poškodbami zaradi sonca, ki jih povzročijo prosti radikali.

Eucerin Sun vam je na voljo 30% ugodnejne.

Akcija traja od 1.8. do 31.8.2017

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna in promocijska pakiranja.

Akcija je potekla.