3. 10. 2018

Hansaplast 1-2-3, varno in preprosto celjenje ran.

ansaplast 1-2-3, varno in preprosto celjenje ran.

Novi Hansaplast 1-2-3 set za celjenje ran vsebuje:

  1. Hansaplast sprej za čiščenje ran (50 ml) - medicinski pripomoček
    Za antiseptično čiščenje akutnih ran, na primer ureznin, odrgnin, opeklin prve stopnje in majhnih opeklin druge stopnje ter odprtih žuljev. Lahko se uporablja tudi za kronične rane in pooperativno oskrbo ran po navodilih zdravnika. Primeren za otroke in občutljivo kožo.
  2. Hansaplast Univerzal 20 obližev - medicinski pripomoček 
    Hansaplast univerzalni plastični obliži so primerni za prekrivanje vseh vrst manjših ran. V 4 dimenzijah.
  3. Hansaplast mazilo za hitrejše celjenje ran  - medicinski pripomoček
    Spodbuja celjenje majhnih površinskih ran, kot so ureznine in odrgnine, praske, opekline prve stopnje in manjše opekline druge stopnje. Primerno za uporabo pri dojenčkih za poškodvano, razdraženo, suho ali občutljivo kožo.

Uporaba:

  1. Čiščenje: 
    Sprej razpršite z razdalje približno 10 cm na celotno rano, da odstranite vso umazanijo in vidne delce. Po potrebi ponovite. Rano in okoliško kožo nežno osušite. Sprej deluje tudi obrnjen za 180 stopinj. Za vec informacij si preberite informacijski list na hrbtni strani izdelka.
  2. Zaščita:
    Hansaplast univerzalni obliži so primerni za prekrivanje vseh vrst manjših ran. Material obliža omogoca dihanje kože in je vodoodbojen. Nelepljiva blazinica zašciti in oblazini rano. Mocna lepljivost zagotavlja, da obliž ostane na mestu.
  3. Celjenje:
    Spodbuja celjenje majhnih površinskih ran, kot so ureznine in odrgnine, praske, opekline prve stopnje in manjše opekline druge stopnje. Primerno za uporabo pri dojenckih, za poškodovano, razdraženo, suho ali obcutljivo kožo. Vzpostavi optimalne pogoje za vlažno celjenje rane, ki pospešijo naravni proces celjenja kože.