5. 6. 2016

Hansaplast - Izkušnje in kompetenca, v mesecu juniju 20% ugodneje. poteklo

Hansaplast - Izkušnje in kompetenca, v mesecu juniju 20% ugodneje. - Slika 1

Smo blagovna znamka, ki skrbi za zdravje, in smo del podjetja Beiersdorf, enega vodilnih svetovnih podjetij za nego kože, ki ima sedež v Hamburgu v Nemčiji. Od prvega Beiersdorfovega obliža, ki je bil razvit leta 1882, ko je Paul Beiersdorf prejel patent za prvi obliž, je Hansaplast prehodil dolgo pot. To je bil začetek neprekinjene zgodbe o uspehu, ki jo žene napredek, kakovost in inovacije.

V več kot 125 letih si je podjetje Beiersdorf pridobilo izkušnje in kompetenco na področju oskrbe ran, v zadnjem času pa tudi pri podpori aktivnosti in lajšanju mišičnih bolečin, pri čemer si nenehno prizadeva izboljšati celjenje ran in nego vaše kože.

Danes je Hansaplast v Evropi ena izmed blagovnih znamk obližev, ki ji uporabniki najbolj zaupajo. Ustanovljena je bila leta 1922 in vse odtlej so njeni izdelki znani v svetu po svoji vrhunski kakovosti. V državah, ki segajo vse od Nemčije do Čila in od Velike Britanije do Avstralije, je na voljo več kot 200 preizkušenih in zanesljivih izdelkov in inovacij, ki so naprodaj pod imeni blagovnih znamk Hansaplast, Elastoplast in Curitas. Poleg obližev in povojev za rane so v njihovi ponudbi tudi preizkušeni in inovativni izdelki, ki ponujajo rešitve za težave s stopali, športne poškodbe, bolečine in obremenitve. 
Hansaplast je svetovna blagovna znamka, na katero se lahko zanesete vi in vsi vaši družinski člani, saj vam ponuja visokokakovostne, sodobne rešitve za vsakdanje zahteve in drobne neprijetnosti.

Izdelki Hansaplast so vam v mesecu juniju na voljo 20% ugodneje.

Med vsemi kupci vsaj enega izdelka Hansaplast bomo 5.7. 2016 izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli darilo: Paket izdelkov Hansaplast za celotno družino!

Paket izdelkov za celotno družino sestavljajo:

Skupna vrednost izdelkov z DDV znaša 36,98€.

Pogoji nagradne igre so objavljeni na tej povezavi.

Akcija traja od 1.6. do 30.6.2016

Žreb za nagradno igro Hansaplast, ki je v mesecu juniju potekala naLekarnar.com, je za nami. Preverite v vašem e-poštnem nabiralniku ali ste med tremi srečneži, ki prejmejo paket Hansaplast izdelkov za celotno družino. Darila že čakajo na izžrebance:)

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.