Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
2. 2. 2018

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje.

Človeško telo vsak dan tvori notranje strupe kot naravni stranski produkt prebave in presnove. Če mehanizem razstrupljanja poteka normalno, se teh procesov sploh ne zavedamo. Ko pa so naši izločevalni procesi okrnjeni, se odpadne snovi v telesu začnejo zadrževati in posledica je zastrupljenost tkiv. Prvi korak pri odpravljanju teh posledic, kakor tudi splošnega slabega počutja in načetega zdravja je vsekakor temeljito čiščenje telesa. Priporočljivo je tudi v dneh povečanega vnosa nezdrave hrane in alkohola. 

Izločevalni organi (jetra, črevo, ledvice, pljuča in koža) morajo med razstrupljanjem še intenzivneje delati, zato jih moramo dodatno podpreti. Pri tem so zelo koristni silimarin, aktivna učinkovina v pegastem badlju za regeneracijo jetrnih celic, sok aloe vere za regeneracijo črevesja ter pomembne naravne učinkovine z veliko razstrupljevalno močjo – prehranske vlaknine, predvsem mleta lanena semena in trpotčeva semena, sladkovodna mikroalga klorela. Njihova uporaba se priporoča kot preventiva v določenih obdobjih in kot kurativa ob preobremenjenosti organizma s toksini. 

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1.2.2018 do 28.2.2018. 

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Popust velja samo na izbrane izdelke NOW. Akcije in popusti se ne seštevajo. 

Vir:
Richard S. Lord in J. Alexander Bralley. 2012. Laboratory Evaluations for Integrative and Functional Medicine. Duluth, GA, Genova Diagnostics: 467-544

Akcija je potekla.