2. 2. 2018

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje.

Človeško telo vsak dan tvori notranje strupe kot naravni stranski produkt prebave in presnove. Če mehanizem razstrupljanja poteka normalno, se teh procesov sploh ne zavedamo. Ko pa so naši izločevalni procesi okrnjeni, se odpadne snovi v telesu začnejo zadrževati in posledica je zastrupljenost tkiv. Prvi korak pri odpravljanju teh posledic, kakor tudi splošnega slabega počutja in načetega zdravja je vsekakor temeljito čiščenje telesa. Priporočljivo je tudi v dneh povečanega vnosa nezdrave hrane in alkohola. 

Izločevalni organi (jetra, črevo, ledvice, pljuča in koža) morajo med razstrupljanjem še intenzivneje delati, zato jih moramo dodatno podpreti. Pri tem so zelo koristni silimarin, aktivna učinkovina v pegastem badlju za regeneracijo jetrnih celic, sok aloe vere za regeneracijo črevesja ter pomembne naravne učinkovine z veliko razstrupljevalno močjo – prehranske vlaknine, predvsem mleta lanena semena in trpotčeva semena, sladkovodna mikroalga klorela. Njihova uporaba se priporoča kot preventiva v določenih obdobjih in kot kurativa ob preobremenjenosti organizma s toksini. 

Izbrani izdelki NOW za razstrupljanje so vam do konca februarja na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1.2.2018 do 28.2.2018. 

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Popust velja samo na izbrane izdelke NOW. Akcije in popusti se ne seštevajo. 

Vir:
Richard S. Lord in J. Alexander Bralley. 2012. Laboratory Evaluations for Integrative and Functional Medicine. Duluth, GA, Genova Diagnostics: 467-544

Akcija je potekla.