14. 11. 2019

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje.

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje:

  • Solgar Biotin 300 ug, tablete - Prehransko dopolnilo Solgar Biotin tablete vsebujejo naraven vir biotina, ki je pridobljen iz integralnega riža.
  • Solgar Folat 400 mcg, 50 tablet - Folat pripada vitaminom B skupine. Sintezno obliko folata poznamo kot folna kislina (B9). Naravna oblika folata, ki ga Solgar Folat tablete vsebujejo, je kalcijev-L-metilfolat. 
  • Solgar Vitamin B12 100 μg, tablete (100 tablet) - Solgar Vitamin B12 100 μg, so tablete, ki vsebujejo 100 μg vitamina B12 v obliki cianokobalamina. Prehransko dopolnilo je primerno za vegane. 
  • Solgar B-kompleks z vitaminom C, tablete (100 tablet) - Solgar B kompleks je edinstvena formulacija v samo 1 tableti dnevno, kateri je dodan vitamin C in rastlinski izvlečki naravnega izvora v prahu (šipek, acerola, lucerna, vodne kreša, peteršilj, alga kelp). Izvor vitaminov B kompleksa je integralni riž. 
  • Solgar Kromov pikolinat, tablete (90 tablet) - Prehransko dopolnilo z kromovim pikolinatom. Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Akcija traja od 14.11.-28.11.2019.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Akcija je potekla.