3. 2. 2020

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje.

Izbrani izdelki Solgar so vam na voljo 15% ugodneje:

  • Solgar Ester-C Plus 500 mg, kapsule (50 kapsul) - Za prehransko dopolnilo Solgar Ester - C  Plus 500 mg, je značilno sinergistično delovanje vitamina C, bioflavonoidov citrusov, šipkovega prahu, ekstrakta plodov acerole in rutina.
  • Solgar Beta 1,3 glukani, tablete (60 tablet) - Koncentrat beta 1,3 glukana ki je bistvena sestavina celične stene nekaterih bakterij in gliv, kot so pivski kvas (Saccharomyces cerevisiae) ter gliv reishi, shiitake in maitake.
  • Solgar Cink Kelat, tablete (100 tablet) - Cink v obliki kelata, ki omogoča maksimalno absorbcijo, s čimer se doseže visoka biorazpoložljivost. Uživanje cinka je podprto z odobrenimi zdravstvenimi trditvami.
  • Solgar Vitamin D3, kapsule (100 kapsul) - Solgar Vitamin D3 iz olja ribjih jeter, kapsule. Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Akcija traja od 3.2.-3.3.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Akcija je potekla.