3. 12. 2018

Izbrani losjoni Fruit of the Earth so vam na voljo 30% ugodneje.

Izbrani losjoni Fruit of the Earth so vam na voljo 30% ugodneje.

Pravilna nega kože je tudi v jesenskem in zimskem času bistvenega pomena.

Za intenzivno regenerativno nego se v kozmetični liniji Fruit of the Earth priporočajo losjoni s kakavovim in karitejevim maslom, ki s hranilnim in hidratantnim učinkom izboljšajo elastičnost in prožnost kože, ki je izpostavljena ekstremnim razmeram - v času nosečnosti ali po njej, ob večji spremembi telesne teže ali intenzivnemu izpostavljanju soncu ter vetru. Prav tako se za nego kože priporočajo losjoni z dodanim vitaminom E naravnih olj pšeničnih kalčkov, sončničnih semen in sezama, ki koži intenzivno povrnejo vlago tudi v globljih plasteh. So odlična nega za regeneracijo kože , vzdrževanje zagorele polti ali po obisku solarija.

Kot vlažilna nega za vse tipe kože se uporablja tudi losjon aloe vere, ki so mu poleg čiste aloe vere dodane naravne vlažilne in negovalne sestavine. V globljih plasteh kože zadržuje vlago, odpravlja površinsko izsušenost in ščiti pred zunanjimi vplivi.

Izbrani losjoni FOTE so vam na voljo 30% ugodneje.*

*Akcija traja od 30.11. do razprodaje zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo, popusti ne veljajo za pakete izdelkov, ki se že prodajajo po ugodnejših cenah.