15. 10. 2016

Izdelki Basica so vam v posebni ponudbi na voljo 10% ugodneje! poteklo

Izdelki Basica so vam v posebni ponudbi na voljo 10% ugodneje! - Slika 1

Prehranska dopolnila iz linije Basica so plod nemške kakovosti. Linija vključuje 8 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: Basica Vital za kuho in peko, Basica Instant za uživanje z vodo, Basica Direkt za direktno uživanje brez vode ali Basica Sport, ki vam zagotavlja dodatno moč za premagovanje športnih izzivov.

Vse hitrejši tempo življenja in neuravnotežena prehrana vodita v zakisanost telesa. Posledice zakisanosti so: kronična utrujenost, kronično pomanjkanje energije, slabo razpoloženje, depresija, nervoza, mrzle roke in noge, nagnjenost k okužbam, motnje spanja, nespečnost, zmanjšana sposobnosti koncentracije, slab spomin, spremembe na koži (akne, razni izpuščaji), občutljivi zobje (zlasti na sladko in mrzlo), vnetje dlesni, slab zadah, izpadanje las, krhki nohti, mišični krči, razne oblike bolečin (išias, revmatizem), migrene, celulit, diabetes, bolezni srca in ožilja, prebavne težavah, alergije, težave s ščitnico ...

O zakisanosti govorimo, ko naše telo vsebuje preveč kislin. Zakisanost se pojavi, ko naša pljuča in ledvice ne zmorejo vzdrževati pH vrednosti v ravnovesju. Pri zakisanosti gre za porušeno kislinsko-bazično ravnovesje v telesu. To ravnovesje je pogosto porušeno zaradi oslabljene telesne zmožnosti odstranjevanja kislih odpadkov, ki ves čas nastajajo pri presnovnih procesih v naših celicah. Za pravilno delovanje vseh procesov presnove mora ostati pH vrednost ob vsakih pogojih v ozkem območju nad vrednostjo 7,0. V telesu so za to na razpolago regulacijski mehanizmi, imenovani puferski sistemi, s katerimi se lahko nevtralizirajo odvečne kisline. S staranjem žal izgubljamo zmožnost nevtraliziranja kislin.

Basica vsebuje cink, ki prispeva k uravnanemu kislinsko-bazičnemu ravnovesju in normalni duševni delovni sposobnosti, kalcij za vitalen energijski metabolizem in magnezij, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vsi izdelki Basica so brez glutena, konzervansov in umetnih barvil, skoraj vsi pa so primerni tudi za diabetike. 

Vsi izdelki Basica so vam od 10.10. do 10.11.2016 na voljo 10% ugodneje!

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Akcija je potekla.