Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
18. 12. 2017

Izdelki Eucerin DermoPURIFYER so vam do odprodaje zalog na voljo kar 50% ugodneje. poteklo

Izdelki Eucerin DermoPURIFYER so vam do odprodaje zalog na voljo kar 50% ugodneje. - Slika 1

Izdelki linije Eucerin DermoPURIFYER so prilagojeni posebnim potrebam nečiste kože, ki je nagnjena k pojavu ogrcev in aken. Aktivna mlečna kislina – koži lastna učinkovina – prodre v pore, kjer nastajajo nečistoče. Tam preprečuje nastanek novih nečistoč. Izdelki kožo obenem oskrbijo s potrebno vlago.

Z redno uporabo izdelkov za čiščenje in nego Eucerin DermoPURIFYER se stanje kože vidno izboljša že v 3 tednih.

V 3 korakih do čiste kože
Dermatologi priporočajo uporabo izdelkov Eucerin. DermoPURIFYER za vsakodnevno čiščenje in nego nečiste in k aknam nagnjene kože

Čiščenje:

  1. korak:

Čistilni gel: Blago in učinkovito odstrani odvečen loj s kože. Formula s 6% amfotenzidov, ki ne vsebuje mil, odstrani delce nečistoč in ličil. Koža je spet čista, enakomerna in voljna.

Nega

  1. korak:

Vlažilna dopolnilna nega: Intenzivno vlažilna tekstura, ki ne masti kože. Uravnovesi pomanjkanje vlage. Pomiri razdraženo kožo, učinkovito odpravlja nečistoče. Koža je pomirjena in voljna. 

Dopolnilna nega:

  • Prekrivni stik: Dokazno zmanjša mozolje in prekrije nečistoče. Pomiri razdraženo kožo. Način nanašanja omogoča natančno uporabo. Nanešeni izdelek se prilagodi koži in pri tem ne maši por.

 Izdelki linije Eucerin DermoPURIFYER:

  1. Ne vsebujejo olj.
  2. Niso komedogeni.
  3. So primerni kot podlaga za make-up.
  4. So primerni kot dodatna nega med zdravljenjem.
  5. So primerni za moške po britju.

Izdelki Eucerin DermoPURIFYER so vam do odprodaje zalog na voljo kar 50% ugodneje.

Akcija traja od 6.11.2017 do razprodaje zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.