1. 10. 2021

Izdelki PROfertil so vam na voljo 15% ugodneje. do 1. 11. 2021

Izdelki PROfertil so vam v mesecu septembru na voljo 15% ugodneje!

Znano je, da ima težave s plodnostjo vsak šesti par. Številni si pomagajo tudi s prehranskimi dopolnili in podobnimi izdelki. Prednost Profertila pred drugimi izdelki za pomoč pri zmanjšani plodnosti je v tem, da razpolaga s kliničnimi študijami. Profertil Female se lahko uporablja hkrati s stimulatorji ovulacije.

Živilo za posebne zdravstvene namene PROfertil in prehransko dopolnilo PROfertil Female sta vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1. 10. do 1. 11. 2021.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Izdelek PROfertil je živilo za posebne namene. Živilo je potrebno uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Pred prvo uporabo ali ob spremembi priporočenega odmerjanja se posvetujte s svojim zdravnikom. Ni popolno (kompletno) živilo. Ni primerno za uporabo kot edini vir prehrane. Živilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pazite na zdrav življenjski slog. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Živilo shranjujte v suhem prostoru, pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred neposredno svetlobo. PROfertil female je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pazite na zdrav življenski slog. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek shranjujte v hladnem in suhe prostoru, zaščiteno pred neposredno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom.