Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
1. 2. 2018

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje.

Alergije (npr. »hot spot«), vnetja sluhovodov, težave z očmi, površinske rane, pooperativne rane, vnetje dlesni, težave z zobmi... so tegobe, s katerimi se srečujete lastniki psov ali mačk. Morda na videz nedolžne nadloge, lahko v sebi skrivajo globje nevšečnosti, ki večkrat terjajo obisk veterinarja.

S tem namenom so pri podjetju NanoComplex, z uporabo najnovejše nanotehnologije, razvili linijo izdelkov TraumaPet Ag+ , ki je namenjena za uporabi pri živalih. Lastniki živali boste lahko vedno prepričani, da uporabljate izdelke, ki so varni (zaradni napredne nanotehnologije), saj je že koncentracija sestavin in uporaba prilagojena za točno določeno težavo živali.  V naboru izdelkov boste našli: gel ali kremo za celjenje površinskih ran, kapljice za čiščenje ušes, kapljice za oči, obno pasto, ki pomaga pri preprečevanju nastanka zobnega kamna in gel za dlesni.

Zaradi vsega navedenega se lahko TraumaPet Ag+ uporablja tudi preventivno. Vsekakor pa priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z veterinarjem.

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 6.2. do 28.2.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Viri:

  • Spletna stran: http://www.traumapet.com/for-veterinarians/use-of-products-with-silver-nanoparticles/
  • Vseevropska raziskava: Clinical results of application of preparations containing „nano-silver“, Elaborated by: MVDr. Tomáš Fichtel Ph.D., Clinic for dogs and cats VFU Brno, Palackého tř. 1/3, 612 42 Brno, Czech Republic, 2012-2014

Akcija je potekla.