1. 2. 2018

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje.

Alergije (npr. »hot spot«), vnetja sluhovodov, težave z očmi, površinske rane, pooperativne rane, vnetje dlesni, težave z zobmi... so tegobe, s katerimi se srečujete lastniki psov ali mačk. Morda na videz nedolžne nadloge, lahko v sebi skrivajo globje nevšečnosti, ki večkrat terjajo obisk veterinarja.

S tem namenom so pri podjetju NanoComplex, z uporabo najnovejše nanotehnologije, razvili linijo izdelkov TraumaPet Ag+ , ki je namenjena za uporabi pri živalih. Lastniki živali boste lahko vedno prepričani, da uporabljate izdelke, ki so varni (zaradni napredne nanotehnologije), saj je že koncentracija sestavin in uporaba prilagojena za točno določeno težavo živali.  V naboru izdelkov boste našli: gel ali kremo za celjenje površinskih ran, kapljice za čiščenje ušes, kapljice za oči, obno pasto, ki pomaga pri preprečevanju nastanka zobnega kamna in gel za dlesni.

Zaradi vsega navedenega se lahko TraumaPet Ag+ uporablja tudi preventivno. Vsekakor pa priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z veterinarjem.

Izdelki TraumaPet Ag+ so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 6.2. do 28.2.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Viri:

  • Spletna stran: http://www.traumapet.com/for-veterinarians/use-of-products-with-silver-nanoparticles/
  • Vseevropska raziskava: Clinical results of application of preparations containing „nano-silver“, Elaborated by: MVDr. Tomáš Fichtel Ph.D., Clinic for dogs and cats VFU Brno, Palackého tř. 1/3, 612 42 Brno, Czech Republic, 2012-2014

Akcija je potekla.