1. 7. 2020

Jungle Formula – maksimalna zaščita pred insekti vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Jungle Formula – maksimalna zaščita pred insekti vam je na voljo 15% ugodneje.

Ali ste vedeli: 

  • Komarji lahko živijo v skoraj vseh okoljih, razen v ekstremno hladnih. Obožujejo gozdove, grmičevje, visoko travo in območja, kjer so tla mokra, saj potrebujejo vodo, da se lahko razmnožujejo in razvijajo. Ravno zaradi tega so jezera in gozdnata območja gosto naseljena s komarji.
  • Grizejo samo samice komarja, za razmnoževanje namreč potrebujejo kri. Najbolj aktivne so od mraka pa vse do zore, še posebej takrat, ko je ozračje vroče in vlažno.
  • Komarji zaznajo ljudi preko telesnega vonja, telesne toplote ter ogljikovega dioksida, ki ga izdihavamo. Ti dejavniki se razlikujejo med ljudmi, zato so nekateri bolj in nekateri manj dovzetni za ugrize komarjev.
  • Na svetu obstaja več kot 3000 vrst komarjev, ki pa prenašajo več bolezni, kot katerokoli drugo živo bitje. 

Komarji, klopi in druge žuželke niso prisotni le v eksotičnih tropskih krajih, temveč povsod, zato je učinkovita zaščita zelo pomembna. Jungle Formula ne zagotavlja le največje možne zaščite pred insekti tudi v najbolj ekstremnih pogojih, temveč ponuja, zahvaljujoč široki liniji izdelkov z IRF  faktorjem, najboljšo zaščito ne glede na to, kdo ali kje jo potrebuje. Višji kot je IRF faktor, močnejša je zaščita. IRF (Insect Repellent Factor®) je kratica, ki vam pomaga izbrati zaščitno moč repelenta za zaščito pred komarji, klopi in drugimi žuželkami. 

V večjih delih Afrike, Južne Amerike in Azije komarji prenašajo smrtonosne okužbe, kot so malarija, zika virus, rumena mrzlica, dengo, zahodnonilski in japonski encefalitis in drugo. Za ta območja je učinkovita zaščita še posebej pomembna.

Jungle Formula Maximum Original (IRF 4) je zaščita pred komarji s 50% DEET in rastlinskimi izvlečki, ki zagotavlja maksimalno zaščito in je idealen za tropska področja, območja z gostim gozdom in ob jezerih, ali kadar potrebujete dodatno zaščito. 

Jungle formula Maximum Ticks (IRF 4) je zaščita pred klopi, ki vsebuje 25% ikaridin. Zagotavlja do 8 ur zaščite, nanašamo ga lahko na kožo ali oblačila, saj ne pušča madežev. 

Tudi doma ali na potovanju po Evropi, so komarji izredno nadležni, njihov ugriz pa je neprijeten in lahko pokvari marsikateri izlet ali piknik na prostem. Zaščita je torej pomembna tudi na območjih kjer ni znane nevarnosti za bolezni.

Jungle Formula Strong Original (IRF 3) je zaščita pred komarji s 20 % DEET in rastlinskimi izvlečki. Nudi do 6 ur učinkovite zaščite, primeren je za odrasle in otroke starejše, od 12 let.

Jungle Formula Kids (IRF 2) je hipoalegenski losjon za zaščito pred komarji, ki vsebuje 20 % IR3535. Losjon ne vsebuje alkohola, razvit je posebej za zaščito otrok. Primeren je za otroke starejše od 12 mesecev. 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. 

Vir: https://www.jungle-formula.com/about-mosquitoes/

Zaščita pred insekti Jungle Formula vam je na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1.7. do 31.8.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.