2. 5. 2018

Jutranja naravna in vlažilna nega obraza za dober začetek dneva. poteklo

Jutranja naravna in vlažilna nega obraza za dober začetek dneva.

Mirati dnevna krema predstavlja unikatno kombinacijo sestavin, ki vam nudi popolno vlaženje kože čez dan in zaščito pred zunanjimi vplivi. Vsebuje prečiščeno maslo Ghee, Aloe Vero in eterično olje kovačnika ter je dodatno obogatena z vitaminom E, ki je močan antioksidant in naraven konzervans. Na kožo deluje pomirjevalno in blagodejno ter je prijetne lahke, a hkrati hranilne teksture, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka na obrazu. Najbolj primerna je za normalno ali suho kožo, nanesete jo lahko tudi kot podlago za ličila. Že majhna količina MIRATI dnevne kreme zadostuje za čudovito navlaženo kožo in nasmeh na obrazu.

Kozmetika MIRATI narejena v Sloveniji, z ECOCERT certifikatom za naravno in organsko kozmetiko ter 99,3% naravnimi sestavinami.

Naravna kozmetika za vlaženje vaše kože, s prečiščenim maslom Ghee, Aloe Vero, karitejevim maslom, vitaminom E in eteričnimi olji, je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Dnevna krema vam je v mesecu maju na voljo s 15% popustom.

Akcija traja od 4.5. do 31.5.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.