31. 1. 2020

Lactoseven Kids in D-Max Kids sta vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Lactoseven Kids in D-Max Kids sta vam na voljo 15% ugodneje.

Lactoseven Kids in D-Max Kids sta vam na voljo 15% ugodneje.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo.  Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za delovanje mišic.

D-Max Kids 400 I.E. Vitabalans, žvečljive tablete z vitaminom D z okusom Hruške - Vitamin D je skupaj s kalcijem pomemben element za razvoj močnih zob in kosti, saj vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, k normalni ravni kalcija v krvi in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Tudi močna odpornost krepi otrokovo rast. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema ( = obrambni sistem telesa pred bakterijami in virusi).

Akcija traja od 1.2. do 3.3.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. 

 

Akcija je potekla.