28. 2. 2018

Lepota ne pozna staranja

dr grandel kozmetika timeless

Naša koža se žal stara z nami. Po 30. letu se začetne komaj vidne gubice začnejo poglabljati. Če je vaša koža podležena tudi stresu in neugodnim dejavnikom iz okolja, se poglabljanje gub na obrazu lahko pospeši do jutra, ko se ob pogledu v ogledalu zamislimo:

Zakaj nisem za svojo kožo naredil več?

Za zdravje svojega telesa skrbimo z uravnoteženo prehrano ter športno aktivnostjo. Vsi vemo, da se moramo izogibati mastni prehrani, zaužiti več sveže zelenjave in ob lepih popoldnevih osvojit kakšen bližji pohodniški vrh. Ko pa preidemo k vprašanju kako bolje skrbeti za svojo kožo, se znajdemo v dilemi - kako vplivati na zdravje kože in na kak način lahko preprečimo poglobitev začetnih gubic?

Lahko se strinjamo, da vsaka krema za obraz ne pomaga in vsaka napačna izbira kozmetike lahko privede bližje do jutra, ko se ne upamo pogledati v ogledalo. Če cenimo svojo kožo, jo moramo negovati le z najboljšimi kozmetičnimi izdelki. Na tak način preprečimo, da se nedolžne gubice poglobije v starostne gube.

Ena izmed najbolj cenjenih kozmetičnih znamk specializiranih za anti-age efekt je Dr. Grandel. Njihovi TIMELESS izdelki so izdelani z visoko učinkovitami sestavinami, ki nam uspešnejše pomagajo ukrotiti starostne učinke na koži. 

Kako ponuditi naši koži nekaj več - Dr. Grandel kozmetika

Negovalni anti-age izdelki Dr. Grandel kozmetike temeljijo na učinkovitih naravnih sestavinah, kot recimo izvečkov iz bukovih popkov in ovsa. 

Skrbijo za nego vseh vrst kože. V spodnjem seznamu lahko najdete izdelke za nego normalne in suhe kože kot tudi za specializirane izdelke za zahtevnejšo kožo, in si izberete TIMELESS anti-age izdelek, ki najbolj ustreza vaši koži.

1. Balancing krema za normalno in mešano kožo

Dr. Grandel Balancing krema za najbolj primerna za vsesplošno uporabo, namenjena predvsem normalni in mešani koži. Vsebuje izvlečke bukovin popkov in ovsa, obogatenih s ceramidi in skvalenom. Krema gladi vse od najmanjših gubic do večjih gub, obenem pa izboljša tudi elastičnost kože.

dr grandel normalna koža

Sama formula oblikuje harmonično razmerje med vlago in lipidi v koži, ki poenoti kožo in ji daje občutek uravnovesenosti in voljnosti.  

2. Revitalizing krema za suho kožo

Pot od suhe kože do zdrave in voljne kože nikoli ni lahka. Zato je Dr. Grandel razvil poživljajočo kremo za vlaženje kože, in jih celo dodali anti-age izvlečke iz bukovih popkov in ovsa. Podobno kot Balancing TIMELESS krema tudi Revitalizing krema s svojimi sestavinami skrbi za popolno harmonijo med vlago in lipidnim slojem v koži. Na tak način se vlaga učinkovito veže v kožo in, kar je še pomembneje, tam tudi ostane.

dr grandel suha koža

Učinkovito vlaženje izboljša elastnost in čvrstvost kože. Ceramidi, ki so sestavni del večine Dr. Grandel TIMELESS izdelkov, dodajo potrebne lipide za uspešnejšo vlaženje kože.

3. Nourishing krema za zahtevno kožo

Zahtevna koža po pravilu potrebuje bolj hranilno kremo. Nourishing krema od Dr. Grandel je izjemno bogata hranilna krema, specifično narejena po "voda-v-olju" formuli, ki se priporoča pri zahtevni koži. V formulo so vezani ceramidi in kompleks lipidov, ki pomaga vzpostaviti najbolj harmonično razmerje med vlago v koži in lipidi.

grandel anti-age za zahtevno kožo

Nourishing TIMELESS krema je posebno hranljiva krema, in to celo do te mere, da se priporoča ljudem z zelo suho in obenem zahtevno kožo. 

anti-age ustnice in oči

4. Eye & Lip firmer za nego oči in ustnic

Nega kože okoli oči, še posebej pri podočnjakih, je zelo pomembna.

Oči in ustnice so zrcala naše lepote, zato so pri Dr. Grandelu razvili poseben Eye & Lip firmer, ki skrbi za nego kože v okolici oči in ustnic. 

TIMELESS krema skrbi za kožo v treh časovnih stopnjah, in sicer kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno. Na tak način pripomore k postopni obnovi celic in s časom uporabe vpliva na odpravljanje škode, ki je bila tekom let povzročena na koži okoli oči in ustnic.

Dr. Grandel firmer za nego oči in ustnic vsebuje kompleks sestavin, ki spodbujajo proces drenaže. Obenem pa vsebuje inovativni »Age Corrector Complex« in pigmente, ki lomijo svetlobne žarke. 

5. Alpha "Anti-Aging" maska za obnavljanje kože

Ob kremah za obraz Dr. Grandel kozmetika ponuja tudi TIMELESS anti-age masko obraz.

Ključna sestavina so encimi, ki predstavljajo oporo pri procesu obnove kože na obrazu, obenem pa tudi izboljša videz in zdravje kože na dolgo rok.

TIMELESS maska prebudi voljnost kože. Namen te intensivne "anti-age" maske je popolnoma prenoviti kožo in ji vdahniti novo dušo. 

Dr. Grandel