13. 5. 2019

Lierac Paris vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Lierac Paris vam je na voljo 20% ugodneje.

Dermokozmetika Lierac Paris je sinonim za razvoj edinstvenih izdelkov za nego kože obraza in telesa, ki združuje najbolje, kar ponuja svet kozmetike in svet narave. Začetki kozmetike Lierac segajo v leto 1975, ko so bili v središču sestave prvih Lierac izdelkov rastlinski izvlečki (plahtica – bršljan - njivska preslica). Dandanes je Lierac mednarodno uveljavljeno ime v »anti-age« negi, ki spoštuje trend etičnosti v kozmetiki, dokazana je učinkovitost in varnost izdelkov, z dotikom zabave, ženskosti in lepote.

Znanstveniki, farmacevti, dermatologi in kemiki sodelujejo znotraj integriranega raziskovalnega Lierac laboratorija ter znotraj odličnih oddelkov za razvoj izjemno učinkovitih izdelkov. Kot rezultat vseh sodelovanj je Lierac združil izjemno strokovno znanje ter edinstven način oblikovanja izdelkov: HIBRIDIZACIJA kozmetike.

Dolgotrajna učinkovitost, varnost izdelkov ter čutnost pa so dinamični trio, ki vodi razvoj vsake Lierac sestave. Varnost izdelkov je zagotovljena s pravilnim odmerkom aktivnih sestavin, z mnogimi kliničnimi študijami izvedenimi pod dermatološkim nadzorom ter potrošniškimi študijami. Izjemno čutnost izdelkov omogočajo ženstvene in prefinjene vonjave izdelkov ter teksture izdelkov, kjer ni nič prepuščeno naključju. Tako je Lierac ustvaril »aktivne teksture«, ki vsaki ženski omogočajo izjemen občutek ugodja in učinkovitost že ob prvem stiku s kožo.

Dermokozmetika Lierac Paris vam je na voljo 20% ugodneje.*

*Akcija traja od 13.5. do 27.5.2019 oz. do razprodaje zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.