27. 5. 2016

LRP Anthelios - Zaščita pred soncem, ki je prilagojena za občutljivo kožo odraslih in otrok.

LRP Anthelios - Zaščita pred soncem, ki je prilagojena za občutljivo kožo odraslih in otrok. - Slika 1

Linija izdelkov Anthelios nudi optimalno zaščito pred soncem tudi za občutljivo kožo, ki jo priporočajo dermatologi. Anthelios XL že leta ščiti občutljivo kožo in kožo, ki trpi zaradi alergij na sonce, tako da ji zagotavlja izjemno visoko UVA-zaščito (stopnja UVA-zaščite je strožja od evropskega priporočila) z najmanjšim možnim številom sestavin (brez dišav, brez parabena, nekomedogen izdelek, preizkušen pod dermatološkim nadzorom) in posebej formuliranimi teksturami, ki so primerne za vse tipe kože in oblike izpostavljanja. Izdelki Anthelios XL z visoko zaščito pred soncem in z inovativnimi teksturami koži zagotavljajo zelo visoko zaščito pred soncem za obraz in telo s faktorjem SPF 50:

  • Anthelios XL gel krema s teksturo »dry touch« preprečuje intoleranco na sonce, ki ji pravimo tudi alergija na sonce. Novi izdelek zagotavlja zelo visoko, fotostabilno UVA/UVB-zaščito, preprečuje nastanek pigmentnih lis, ki jih povzroča sonce, ter ščiti pred prezgodnjim staranjem kože in dolgotrajnimi poškodbami celic.
  • ANTHELIOS XL razpršilo SPF 50 vsebuje Baicalin, aktivno sestavino z antioksidativnim delovanjem, ki učinkovito ščiti pred učinki UV-žarkov. Inovativna tekstura izdelka je nemastna, nelepljiva in ne pušča belih sledi.

80 % poškodb zaradi UV-žarkov dobimo do 18. leta starosti, otroci pa so še posebej občutljivi na UV-žarke, saj je njihova koža še v razvoju. Linija Anthelios XL dermo-pediatrics vključuje izdelke za zaščito pred soncem za otroke vseh starosti. Izdelki se razlikujejo glede na vrsto teksture in enostavnost nanašanja izdelka.