28. 9. 2018

Mirati - mesec nege obraza. poteklo

Mirati - mesec nege obraza.

Meseca oktobra Mirati praznuje rojstni dan, zato so vam ob tej priložnosti pripravili MESEC NEGE OBRAZA. V mesecu oktobru so vsi izdelki za nego obraza – Dnevna krema 75ml, Nočna krema 50ml in Čistilni gel 150ml - na voljo po znižani ceni z 10% popustom.

Akcija traja od 1.10. do 5.11.2018.

Mirati izdelki s svojimi naravnimi sestavinami kožo obdajo z zaščitnim slojem, ki zadrži vlago in potrebne hranilne snovi v koži. Zaščitni sloj preprečuje izgubo vode s tem, da zadrži vodo v koži in tako poskrbi za ustrezno hidratacijo. Kreme za obraz s prijetno nemastno in lahko teksturo omogočajo enostaven nanos ter se hitro vpijejo v kožo.

Mirati Dnevna krema je popolna za nežno vlažilno jutranjo nego s katero bo poskrbela za takojšnjo in dolgotrajno hidratacijo kože brez občutka težke ali mastne kreme na obrazu. Z enostavno uporabo in hitro absorbcijo je odlična podlaga pred nanosom ličil, koža pa bo čez dan mehka, gladka in zaščitena.

Mirati Nočna krema je bogata z naravnimi sestavinami, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka na koži. Ponoči, ko počivamo se koža regenerira in lahko vpije več vitaminov. Popoln čas za intenzivno nego s pomirjujočo in vlažilno kremo, ki bo pomagala kožo obnoviti in preprečiti dehidracijo.

Mirati Čistilni gel je odličen odstranjevalec primeren za vse tipe kože. Izredno nežna tekstura brez problema odstrani nečistoče in ličila, brez agresivnega izsuševanja kože, poleg tega ne draži oči. Kožo očisti in osveži ter pusti prijetno osvežilen vonj.

Kozmetika Mirati je narejena v Sloveniji, ima ECOCERT certifikat za naravno in organsko kozmetiko in se ponaša z 99,3% naravnih sestavin. Je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.