1. 7. 2019

Naj kreme ne bodo edina zaščita pred soncem za vaše otroke, Salvit MultiV vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Naj kreme ne bodo edina zaščita pred soncem za vaše otroke, Salvit MultiV vam je na voljo 20% ugodneje.”

Salvit MultiV žele bonboni so prehransko dopolnilo v obliki medvedkov, s sladkorjem. Multivitaminski kompleks z okusom limone, maline in pomaranče.

Salvit MultiV vsebuje:

  • Vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin A, ki prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Salvit MultiV žele bonboni so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 1.7. do 31.7.2019.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Pred soncem se dodatno zaščitite z uporabo kreme z ustreznim faktorjem zaščite. Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Akcija je potekla.