15. 4. 2019

Nega las in lasišča Phyto vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Nega las in lasišča Phyto vam je na voljo 20% ugodneje.

Negovalno kozmetiko za lase Phyto Paris je ustvaril slavni frizer Patrick Alès, ki je delal kot vajenec v pariškem frizerskem salonu in opazil, da je tržišče poplavljeno s kemičnimi preparati, sam pa je bil fasciniran nad močjo narave in trdno verjel, da lahko rastlinski izvlečki pomagajo povrniti naravno lepoto las. Tako je ustvaril prve izdelke Phyto, ki so izjemno učinkovito izboljšali stanje izjemno suhih in uničenih las.

Dandanes tako Phyto zagotavlja čudovite in negovane lase s pomočjo rastlinskih izvlečkov (95% - 100%), hkrati pa se pri sestavah izogibajo uporabi kemičnih sestavin (parabeni, silikoni, …). Phyto se ponaša z »aktivnimi teksturami izdelkov«, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek ter prijetnimi vonjavami, pri čemer vsaka nega las predstavlja čisti užitek.  Zagotovljena je tudi varnost izdelkov, testiranje tako »in vivo« kot »in vitro«, s čimer dosežejo najvišjo stopnjo učinkovitosti, stabilnosti in tolerance. Phyto je znan po svoji embalaži (reciklirano steklo ali aluminij), zaradi katere se zmanjša uporaba konzervansov, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost.

Phyto ritual v 5 korakih: čudoviti lasje so posledica negovanega lasišča, zato je Phyto ustvaril izdelke, ki negujejo lase od korenin do lasnih konic in pri tem spoštujejo ekosistem lasišča ter različne tipe las:

  • 1: korak pred umivanjem las, namenjen intenzivni negi las in lasišča (uporaba na suhih laseh).
  • 2: umivanje las s šamponom, prilagojenim tipu las in lasišča.
  • 3: nanos balzama ali intenzivne globinske maske.
  • 4: nanos nege brez izpiranja po dolžini las ali na konice las.
  • 5: losjon za oblikovanje ali zaščito pričeske.

Izdelki Phyto so vam od 15.4. do 29.4.2019 na voljo 20% ugodneje.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.