31. 5. 2018

Nepogrešljiva poletna osvežitev - Mirati gel za tuširanje vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Nepogrešljiva poletna osvežitev - Mirati gel za tuširanje vam je na voljo 15% ugodneje.

Popoln izdelek za poletne mesece, ko je koža izpostavljena sončnim žarkom in vetru, ter nas večkrat muči občutek zategnjene kože in srbečice. Nežen, vlažilen in osvežilen MIRATI gel za tuširanje ne vsebuje agresivnih sintetičnih penilcev kot sta SLS in SLES, ne draži kože, zato tudi večkratno dnevno tuširanje kože ne bo še dodatno izsušilo. Kombinacija naravnih sestavin, organske Aloe Vere in eteričnega olja limone, ki kožo očisti, osveži in prijetno odišavi, deluje vlažilno in pomirjujoče.

Kozmetika Mirati je narejena v Sloveniji, ima ECOCERT certifikat za naravno in organsko kozmetiko in se ponaša z 99,3% naravnih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih, embalažo pa lahko v celoti recikliramo.

Naravna kozmetika za vlaženje vaše kože, s prečiščenim maslom Ghee, Aloe Vero, karitejevim maslom, vitaminom E in eteričnimi olji, je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Gel za tuširanje vam je v mesecu juniju na voljo s 15% popustom.

Akcija traja od 1.6. do 30.6.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.