26. 10. 2017

Novo na Lekarnar.com: Foreo ISSA električne zobne ščetke.

Novo na Lekarnar.com: Foreo ISSA električne zobne ščetke. - Slika 1

Foreo je mlado Švedsko podjetje, ki deluje od leta 2012, vendar je že prisotno v preko 40 državah. V zadnjih treh letih je podjetje prejelo preko 65 nagrad za inovativnost in design.

Električne zobne ščetke ISSA so proizvod švedske blagovne znamke FOREO, ki v svet ustne higiene prinaša številne novosti. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji Sonic Pulse tehnologije in nežnega medicinskega silikona ISSA zobne ščetke perfektno čistijo ustno votlino in masirajo dlesni. Posebnost so silikonska vlakna, ki dopuščajo do 10.000 krat manj bakterij od običajnih zobnih ščetk. Ščetka deluje sonično s 6.000 do 22.000 gibov/minuto, ščetka je popolnoma vodotesna in ima upogljivo glavo za učinkovito 3D čiščenje.                                                                                                                                                                                                                   

5 tipov Foreo ISSA zobnih ščetk:

  • ISSA: glava ščetke iz silikonskih vlaken.
  • ISSA Hybrid: hibridna glava ščetke - kombinacija silikonskih in PBT polimernih vlaken.
  • ISSA Mini: manjša glava za otroke stare 5 let in več in uporabnike, ki imajo rajši kompaktno glavo. Glava ščetke je iz silikonskih vlaken.
  • ISSA Mikro: za otroke od 0 do 5 let starosti - masira in pomirja dlesni, tudi pri izraščanju zob, nežno ščetka mlečne in prve zobe. Glava ščetke je iz silikonskih vlaken.
  • ISSA Play: osnovna različica električne ščetke brez polnjenja in nezamenljiva glava. Hibridna glava ščetke - kombinacija silikonskih in PBT polimernih vlaken.