26. 10. 2017

Novost : 48-urna vlažilna nega Crème Fraîche de Beauté.

Novost : 48-urna vlažilna nega Crème Fraîche de Beauté. - Slika 1

Prepustite se občutku osvežujoče navlažitve. 

Izdelki za nego kože Crème Fraîche de Beauté kožo prepojijo s svojo naravno učinkovitostjo, poskrbijo za edinstveno, novo 48-urno vlaženje in delujejo proti onesnaženosti.

Nove formule združujejo nežnost rastlinskih mlečkov s tehnološko naprednim izvlečkom rdeče alge, ob tem pa ustvarijo drugačen pristop k učinkovitemu vlaženju, ki pa še vedno zagotavlja enako dober občutek in izvrstno izkušnjo. 

Popoln užitek … čutnost
Skoraj čuten užitek, ko potopite svoje prste v mlečno infuzijo in dovolite, da se po vaši koži prelije kot nežni dotiki, polni obljub pomirjujoče mehkobe. Božansko čutne osvežujoče teksture nove linije Crème Fraîche de Beauté so prilagojene vsakemu tipu kože in tako poskrbijo za specifične potrebe in popolno skladnost.

Crème Fraîche de Beauté odlikuje tudi edinstven vonj, nežen cvetlični podpis, ki uroči čute takoj po nanosu. Njene note so spretno orkestrirane in ustvarijo skladno moderno in ženstveno reinterpretacijo njene izvirne dišave: zgornje note frezij in petit grain, srednje note cvetov pomarančevca in jasmina ter temeljna nota – lesene note cedre. 

Darilo ob nakupuČudežno suho olje Huile Prodigieuse, 30 ml – ob nakupu kreme iz nove linije Crème Fraîche de Beauté (krema, obogatena krema in fluid).

Akcija traja od 9.10. do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.