30. 12. 2019

Novost na Lekarnar.com: Avene Comedomed, koncentrat proti nepravilnostim. Ob nakupu prejmete darilo + Brezplačno dostavo. do 31. 1. 2020

Novost na Lekarnar.com: Avene Comedomed, koncentrat proti nepravilnostim. Ob nakupu prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Avène Cleanance Comedomed koncentrat proti nepravilnostim. Za kožo nagnjeno k nastanku aken. Zmanjšuje mozolje in ogrce. Preprečuje njihovo ponovno nastajanje.

Lahka fluidna tekstura z mat učinkom, ki se hitro vpije.

Ta izdelek nove generacije dolgotrajno izboljša kvaliteto vaše kože. Nepravilnosti so znatno zmanjšane, koža je matirana tekom dneva, pore so zožane. Formula z visoko koncentracijo aktivnih sestavin:

  • Comedoclastine je aktivna sestavina s patentiranimi lastnostmi**, regulira prekomerno izločanje sebuma.
  • termalna izvirska voda Avène zagotavlja pomirjujoč in antiiritacijski učinek.

Ta izdelek bo postal vaša osnovna dnevna nega za zmanjšanje nastanka novih nepravilnosti, regulacijo izločanja sebuma in zmanjševanje sijaja. Lahka fluidna tekstura z mat učinkom, ki se hitro vpije.

*pomaga zmanjšati nastanek novih nepravilnosti
**patent v prijavi

Ob nakupu Avene Comedomed koncentrata proti nepravilnostim prejmete darilo:

Akcija traja od 3.1. do 31.1.2020 oz. do razdelitve zalog daril. 

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.